Hizligonzales Deletedmom_50 doktorum bana ozellikle cig findik badem ve ceviz yememi.soyledi bizim icinde faydali kemiklerimiz mahfoluyor onun içinde iyi geliyomus
HurremSultan Anneadayy adana dürüm sebze yemekleriii tavuk tatliiiii hiç kismadim doktor her ay şeker testi yaptırıyorddu😂 yemek yiyemiycem mi.diye ağladım hatta bir kere xjjshxjx doktor bana yemeye dikkat et dedikçe gözlerim doluyordu çok yedim ben😂😂😂
Deletedmom_50 Denizegeabioluyor yaw benimde kızım olacak inşallah 22 haftalık hamileyim 390 gram kiloda bisey yok ama ölçümler bi hafta geride cikiyo
Deletedmom_50 Sila66 kuzu senin bebikonun doğmasına az kaldi bizede dua et unutma bizleri hayırlısı ile sağlıklı sihatli kucağımıza aliriz inşallah🤲 ❤❣
Deletedmom_50 Kbraoguz degilmi bunları ilk zamanlar çok tüketiyordum sonra baya bi almadım simdi tekrar başladım inşallah bana değil de bebise yarar
Deletedmom_50 Sila66 amannn bi ameliyat oldum serklaj ondan sonra kafam beynim gitti yeminle herseyden korkuyorum asko ya
Deletedmom_50 HurremSultan ketcap tuketiyormuydun bari hersey yediğine göre 🤣🤣iki sefer bende patateste dürümde bide bardakta mısırda yedim de 🤣🤣
HurremSultan Deletedmom_50 92 kiloyla doğuma.gittim ama 40im çıkınca tekrar dogum kiloma indim heee bunu da duyurayim😁
Deletedmom_50 Yeminle bu hamilelik sendromu çok farklı biseymis misal ketcap felan yenmez ama bazıları onu bile yiyo