efemom_ Meryemiss bende 28 haftaligim bende öyleyim sancı gibi acı hissediyorum toplanıyor bebek sanirim
Meryemiss efemom_ sancı gibi bir acı yokta baskının verdiği bir his var tam acıda demek doğrumu bilmiyorum bi tuhaf tarif bile edemiyor
gamzeserenn Meryemiss pazartesi gideceğim inşallah. Bende çok merak ediyorum başına gelenlerin doktorları ne dedi
Meryemiss gamzeserenn aynen bende onu merak ediyorum gittiğinde ne diyecek acaba benimlede paylaşırmısın
hulya1406 femme bende 28+4 üm😍 doktorum baş aşağı dönmüş gibi dedi.Kızım hemen dönmemişti.Dediğiniz gibi baskı oluyor otururken kalkarken.Tam olarak doğumunuzu ne zaman dedi doktorunuz?
femme hulya1406 aaa oyle mi 🥰18 20 temmuz arası dogumum , ama assagiya inmesi için erken değil mi 30 dan sonra olmuyor mu
hulya1406 femme normalde öyle olmalı diye biliyorum büyük kızım geç dönmüştü.Bu da belki tekrar döner.😀kızımda bir gün içinde 3 kez dönmüştü doktorum şaşırmıştı😀
cauuv1 Meryemiss suan 32 haftadayım ama sizle aynı haftada bende de baskı olmaya baslamıstı doktorum bas asagı dönmüş bebek o yapıyo dedi