Meryemiss Kızlar 28+6 bugün aşırı baskı hissediyorum lavaboya giderken afedersiniz idrarımı yaptığımda çömeldiğimde vs ikinci gebeliğim ilkinde sonlara doğru bile böyle hissetmemiştim varmı benim gbi aynı haftalarda olup baskı hisseden
femme Meryemiss bende yürürken hissediyorum 28 +4 haftaligim . Toplanıyor hemen bi yerde Oturuyorum hemen normale dönüyor
Feyzafeyza123 Meryemiss valla 3 4 gün önce bendede vajınada baskı evet tuvalete oturunca gelecekmıs gibi his varsı ara ara yine oluyo kafası asagıdadır büyüyor falan dıyolar 8 mayısta muayenem var bakalım ne dıcek belki nst yede alır bılemıyorum az kaldı sabredıyorum aynı zamanda bel ağrımda var.suan 30 artı 4 üm
efemom_ Meryemiss bende 28 haftaligim bende öyleyim sancı gibi acı hissediyorum toplanıyor bebek sanirim
cauuv1 Meryemiss suan 32 haftadayım ama sizle aynı haftada bende de baskı olmaya baslamıstı doktorum bas asagı dönmüş bebek o yapıyo dedi
Meryemiss femme uyurken yada uyandığımda o toplanma hissi oluyor ama geçiyor onu çok sorun etmedimde bu ne bileyim bana tuhaf hissettirdi
hulya1406 femme bende 28+4 üm😍 doktorum baş aşağı dönmüş gibi dedi.Kızım hemen dönmemişti.Dediğiniz gibi baskı oluyor otururken kalkarken.Tam olarak doğumunuzu ne zaman dedi doktorunuz?
Tatlicilek Ben de 29dayim, bugün tüm gün yattım daha iyiyim. Sanki doğuracak gibi oluyo, yani daha önce doğurmadım hissini bildiğimden değil aslında, doktorum dinlen dedi, perşembe gidicem bakalim
Meryemiss Tatlicilek yani ben doğum yaptım ama doğum yapıcağım gün bile toplu taşımayla hastaneye gitmiştim o kadar iyiydim böyle bişey hissetmedim hiç o nedenle bi tuhaf hissettim
Siyahdnz femme 14 nisanda gıttım bende kılosu 860 gramdı senın bebıs nasıl tam 30 bıtınce randevum var bakalım durumda paşa belki gun de verır sezeryan benım
femme Siyahdnz bende gittiğimde 975 gram demişti doktorumuz. Benim suanda normal doğum görünüyor tabi bilemeyiz 😍 hazirlikarin ne durumda
Siyahdnz femme valla kuzu bir kaç tulum babynest nevresim battaniye aldım daha herswy duruyor bu ay bitene dek almış olurum artk herseyı cantayı da 35 de falan hazır ederim inşallah,🧸sen
gamzeserenn 28+5 yürüyemiyorum bile baskıdan vajinal bölgedeki kemiklerim sızlıyor resmen ilk gebeliğimde böyle bi ağrı yaşamamıştım normal mi bende çok merak ediyorum kontrole gidince soracağım
Meryemiss gamzeserenn aynı aynı bende bu ayda doktor randevumu geçe aldım bi 10 gün gittiğimde raporda almak istedşm sürekli sürekli gitmek istemedim içime kurt düşürmek istemiyorum pozitif düşünüyorum ama benim gibi olan varmı kontrole yakın zamanda gitmiş olan varmı doktor ne demiş merakımdan yazmak istedim sen ne zaman gideceksin canım doktora
femme Siyahdnz benim bitti gibi bisey artık sadece yıkama ütüleme çanta hazriligim kaldi . Şeker çıktı bende gebelik şekeri o biraz korkutuyor yarin dahiliyeye gidicem insülin başlıcaz sanırım. Erken gelir mi şeker yüzünden diye düşünüyorum. Cok sukur en son gittiğimde doktor iyi dedi. 30 dan sonra yavaş başlarım yapmaya kalanları :)
femme Meryemiss doktora sormadan aslında görünmeden derecesini bilemeyiz. Yanlış da yonlendirmeyeyimm . Her bebek farklı simdi . Ben oturuyorum bi sıkıntı yok. Kimi döndüğü için öyle diyor kimi artik büyüdü normal yada vucud doğuma hazırlıyor diyor bilemiyoruz simdi hangisi doktor söylentilere göre hareket rtmrmek lazim
Siyahdnz femme gelmez ya sorun olmaz bence bende de insulın var vermez ınsallah ıgne yinede bebıs ıcıbçn dayanırsın saglıkla gelsinler zamanında
gamzeserenn Meryemiss pazartesi gideceğim inşallah. Bende çok merak ediyorum başına gelenlerin doktorları ne dedi
Meryemiss femme tabikide şimdi ekstr başka birşey olmadığı için kendimi panik yapıp hastaneye atmak istemiyorum böyle gittiğim herşeyde bir sorun yok diye geri dönüyorum kızımda var şimdi onunla git gel zor oluyor hastaneye ekstra en ufak bişey daha görürsem tehlikede hissedersem tabi görünürümde muayene zamanımı beklemeyi düşünüyorum