HndeA Mellteem998 benim de sizin gibiydi regl belirtilerimin hepsi vardı evde test yaptım (erken gebelik testlerinden) sonuç çift çizgi 😂😂😂 Dr a gittiğimde 5 haftalıktı😂
Mellteem998 HndeA allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin hamilenin duasi gecer benim icinde bi dua ediverirmisin bu gecikmem hayirlara vesile olsun sebebi gebelik olsun🌸🌸🌸
HndeA Mellteem998 tabi ki ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bi test alıp yapsanız en azından kesin sonuç alırsınız :)) test yaparsanız sonucunuda yazar mısınız :))
Mellteem998 HndeA canım ben şu zamana kadar çok test yaptım o yüzden şu an yapmak istemiyorum çünkü daha önce de böyle gecikmelerim olduğu için üzülmek istemiyorum artı elimde şu an bir test yok zaten ve almak için de müsait değiliz yani evimiz uzak🥺😘😘
Mellteem998 HndeA eğer ki gecikmem devam ederse haftaya kadar bekleyeceğim zaten Allahın izniyle eğer ki olmazsam adet o zaman kan veririm veya test yaparım mutlaka buraya belirtirim
Aylanursu Mellteem998 5 gün geciktikten sonra öğrendim bende çok negatiften yapmak istemiyordum 1 buçuk yıllık evliyim bende şuan 3 aylık olduk inşallah vardır zaten böyle adet olacak gibi oluyosun ağrılar çok benziyor
Mellteem998 HndeA moralim bozuldu ya ovülasyon testi ile de belli oluyor muş ben yaptım şu an ovülasyon testi ama ikisi de kıpkırmızı çıkmadı modum düştü
HndeA Mellteem998 yani çok yeni olduğu için çıkmayabilir idrar renginde değişim var mı göğüs ağrısı vs benim belirtiler birebir regl öncesi belirtilerdi idrar rengim çok değişmişti ayriyetrn