Mellteem998 YigitPoyrazMomm benim 5 gundur boyle 5 gundur adet agrim var suan bile var kasikta sancilar. Sizdede mi boyleydi ?
Skrblt Mellteem998 en doğru sonuç için 10 gün gecikmeyi bekleyin diyorlar. Testi yaptıktan sonra pozitifse de yine bekleyebilirseniz bir hafta bekleyip öyle gidin doktora. Kalp atışı vs herşeyi tek seferde halletmiş olursunuz. En temizi.
YigitPoyrazMomm Mellteem998 valla kuzum arada bir ağrı yaşıyordum bazı geceler ona uyanıyordum sonra geçiyordu hepsini adet belirtisine bağlamıştım çünkü insan bir yerden sonra yıpranıyor ben en son pes etmiştim dedim rabbim geçirtiriyorsa güzelleştiriyor demektir dedim ve hamile olduğumu öğrendim
Bebikoannesi Benim de 4 gün gecikti adet olacakmışım gibi bacak ağrısı ve karın ağrısı çektim kaç gün ve beklemiyordum da 4 cü gün sonunda test yapayım dedim çok belirgin iki çizgi sonrasında kan verdim 4 bin küsür çıktı :)
Edabks Nasil sabrediyorsunuz ben dayanamamistim icime doğdu 1 gün gecikmede hemen yaptım çıkmıştı doktorum şaşırmıştım cok erken kesfetmissin diye şimdi 11 haftaligiz hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur 🥰😁
bsraa16 Mellteem998 bende de aynısı oldu 4 gün gecikmişti kan testi verdim sonra 2600 lü betayla 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim🙈☺️
Yoncaburak Mellteem998 normalde 28 günde bi regl olurum adetım 1 gün gecmıstı kesın hamıleyım dedim ve test yaptım pozitif gelmıstı 😂
Mellteem998 Yoncaburak benim de dongum 27-28 gun adet olmam lazimdi bugun 33cu gun karnimve belimde agri var. adet yok 😃
Zeynepyusuf38 Mellteem998 benim de 33 . Gün 5. Gün gecikme bakalım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🫤
bsraa16 Mellteem998 evet ağrı vardı hep dedim olcam heralde ama olmadı kan testini de öylesine vermiştim smear testi sonucu için hastaneye gittim gitmişken gecikti diye kan testi de istedim oradaki asistanlar benimle alaycı konustu hatta kız daha bekleseydin diye sinir olmuştum
adatuna Test yapmamaya nasıl başarıyorsunuz kızlar😂 ben akşam 10-11de şehirde arabayla nöbetçi eczane arıyordum eşime süpriz yapmak için çoğu negatif çıktı ama olsu 😂😂