Pszge Ssseval aşermek mi bu da bilmiyorum ki yemezsem delircek gibi oluyorum canımın istediği şeyin dışında birşey yediğimde sanki hiç doymuyomuşum gibi geliyo 😀
Ssseval Pszge benimde canım bişey istemiyo ama karnım acıkıyo meyveyle tok tutuyorum çok kötü bi duygu😐 kızımda hamileykende böyleydim
Mavi20 Pszge özellikle sorman lazım şunu yiyeyim mi diye yoksa unutmuş olabilir. Toksoplazma testin ne çıktı? Bilemiyorum ben yaşadığımı söylüyorum karar senin 😇
Deletedmom308 a vitamini ciğerde yüksek oranda bulunduğu çok fazla tüketmeyin diyodu doktorlar. A vitamini fazlası gebelikte anormalliklere neden olabiliyomuş
Pszge Mavi20 haftaya kontrole gittiğimi bunu dile getireyim ben o zaman ya aklımda şüphe kalmasın tahlil felan yapması gerekiyorsa yapsın tabi
Pszge Mavi20 çok ilginç bir durum gerçekten Deletedmom308 sonuçta pişirip yenilmiyor mu mikrop ölmüş oluyor bu durumda
Mavi20 Pszge özellikle sakatat yemek istediğini belirt tahlil falan yaptıysa ona göre dile getirir doktorun. Dediğim gibi burda herkes yiyebiliyor ama doktorum özellikle bana yasakladı buna mantarda dahil. Karaciğeri etkiliyormuş.
Deletedmom308 Her gün karaciğer yemenin bir güvencesi yoktur, ancak ayda bir veya iki kez yemenin zararlı olduğu düşünülmez. Karaciğer genellikle vitaminler, mineraller ve proteinler bakımından zengin sağlıklı bir gıdadır, ayrıca yüksek miktarlarda da A vitamini veya retinol içerir. Önceden oluşturulmuş A vitamini, yumurta, süt ve karaciğer gibi hayvansal ürünlerde bulunur. Diyetinizde bulunan bu türden çok miktardaki A vitamini, gelişmekte olan bebeğinizde, özellikle gebeliğin ilk aylarında doğum kusurlarına neden olabilir.
Bahar22Bahar Pszge her türlü yedim daha önce sevmediğim halde bi de canın istediyse tabiki yiyebilirsin kuzu ciğeri de ye 😋😁
Pszge Bahar22Bahar ya aslında aşırısı zarar galiba bir iki yemekle bende çok zararlı olduğunu düşünmüyorum ama ihtimaller üzerinden o riski göze alabilirmiyiz onu bilmiyorum 😀
Pszge Ssseval evde iştahını açan kimse yoktur belki ondan olabilir bize bi gelsen annemle eşimin bi yemek hazırlayıp yemelerini izlesen çiğ tavuk yine yersin İnan olsun 😂