Kbraa72 kızımda bende yanımda refakatçi kalan annemde perişan olduk koca hastanede oda yok denilerek hastaneden cıkışım yapılana kadar doğum hanede yattık ne dışardan bişey alıp yiyebildik ne kendileri verdi içeri su bile sokamadık kafamızı kapıdan uzatsak azarlandık telefonlar yasaktı eşimi içeri almadılar kızımı temizlemediler beni de temizlemediler annemi saatlerce istememe ragmen cagırmadılar kızım cıplak kaldı ordan yürüyerek cıkmak zorunda kaldım tansiyonum düşüyordu çok kan kaybetmiştim kalbim sıkışıyordu başım gözüm dönüyordu annem ve eşim hem kızımı hem beni dışarı zor taşıdılar bir çalışan dahi yardım etmedi tekerlekli sandalye vermediler ben sancı cekerken bile basımda hızlı olmam icin beni azarladılar ben cok kısa sürede doğurdum ama bu hastane yüzünden günlerce aklıma geldikçe korkudan ağladım aklımdan cıkarmam cok zor oldu ben allah düşmanımı bile oraya düşürsün istemem ölseniz arkasını dönüp bakmaz kimse ben elini tutmak istediğimde doğumda hemşire ay tutma elimi diye bagırıp uzaklaştı bu kadar söylüyorum