Zeyneparsln Gzm__ Dilek Ulusoy’a gidiyorum ve çok seviyorum çok iyi bir doktor. Kesinlikle herşeyi değer o kadar çok ilgililer ki. Ama maalesef bayramda burda olmucakmış Melih bey girebilir o nasıl ki ya of ??
-serife- Dilaraanl herkeste aynı şey olmayabilir ama imkanınız varsa uyustuktan sonra taktırın naçizane tavsiyemdir. Ben gerçekten çok acısını cektim
Seysey -serife- merhaba sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Doğuma eşlerin girmesi yasaklanmış yakın zamanda arkadaşım ümitte doğum yapacak o sormuştu
SinemKrcl Hzzz Bildiğim kadarıyla sezeryana giremiyorlar normal doğumda da doğum başlayana kadar sancı odasına girip çıkabiliyorlar
Seysey Hzzz birinin eşi bayılmış sanırım Sakarya da doğum sırasında sonra genel olarak her yerde yasaklanmış bu şekilde dedi arkadaşım 😏
Hzzz SinemKrcl onu devlettede yapiyorlar zaten önemli olan doğum aninda yaninda olmasi ne sacma bir uygulama zaten kendine güveni olmayan esler girmiyor insan en guzel en özel anında yaninda görmek ister neyse umarım degistirecekleri bir uygulama olur
Gmzglsh Dilek ULUSOY a gidiyorum normal doğum istiyorum. Dilek hocada normal doğum yapan var mı acaba.