Gzm__ hemşirelerde ameliyat ekibi de çok çok tatlı ben çok panik oldum hepsi sakinleştirdi çok ilgililer, emzirme danışmanı var memeyi tutturamadım o da çok ilgilendi ilk ayağa kalkışımı da hemşireyle yaptım ben koridorda beraber yürüdük orda da bana çok yardımcı oldular
Valla ben 1 hafta 10 gün sonra baya toparladım 2 arkadaşım murat hocada sezeryan oldu onlar hemen ayaklanmıştı mesela tamamen bünye meselesi ya
Hastanede 1 gece kaldım, sizin gaz çıkarıp çıkaramadığınızı soruyor hemşireler devamlı eğer çıkaramazsanız hastaneden çıkışınız yapılmıyo bunun nedeni bağırsaklar sezeryanda çıkarılıp geri konuyo çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlarmış, ben çıkaramadım gaz bol bol yürü dediler hiç olmayınca lavman yapıldı bana
Ya bu yetememe olayından bende çok korktum lohusalıkta da insan sırf bundan bunalıma griyor bence ama kendinize güvenin bana herkes tek başına bakamaz vs dediler valla bal gibide bakıyorum sadece eşiniz ve yanınızda yardımcı birileri varsa destek isteyin sakin olun fırsat buldukça dinlenin yoluna giriyor
Sağlık konusunda bi yorum yapamıycam açıkcası ama doktorunuzla bu endişenizi paylaşın derim kan kaybı vs sizi hem bilgilendirir hem rahatlatır
Sağa sola bende yatamadım ama denemedim de ben dikişlere bir şey olmasın diye
Yani 13 bin fazla bence ama genel anlamda ben memnun kaldım
Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım varsa aklınızda bi şey sorabilirsiniz