EzelUnal18 DilarAsel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Gzmocl Suan senin haftanda olmak isterdim 😄😄 RABBİM sagligiyla kucagina versin İNSALLAH kasım annelerinden haber aldıkça duygulanıyorum💖💖
EzelUnal18 Gzmocl canım bende bugunleri iple çektim çok sabırsız bir anneyim sanırım inşallah hayırlısıyla gelir miniğim ☺️☺️
Caglasmsk EzelUnal18 hahah kendimi gördüm 😂😂 bende böyleyim. Millet korkuyor bende gelse zevkten göbek atacakmissim gbi hissediyorum😂😂 tabi ben daha 33+4 haftadaym ama ilerleyen haftalarda oyle olacakmissim gibi hissediyorum yani gram korku yok😂😂😂
EzelUnal18 Caglasmsk aynen ya hiç korkum yok benimde herhalde ilk bebek diye sancının nasıl olduğunu henüz bilmiyoruz o yüzden böyle rahatız 😁bazen belden sancı gibi bişeyler geliyor eşime koşarak sevinçle anlatıyorum 😁
Cansu55 EzelUnal18 canım dün bende oldum 38+5 ve sonra kanama ve nişan gelmekte hala. Sancılarım var sen ne durumdasın
EzelUnal18 Cansu55 henüz öyle çok net bi sancım yok canım zaten iki gündür halsizlik var hasta olacak gibi o bastırıyor hafif sancıları sanırım.doktor çatı muayenesinden sonra hafif kanamalar olur dedi ama olmadı bende şuanlık kanama falan