EzelUnal18 Kızlarr çatı muayenemi oldum bugun 38+0 ız buarada gerçekten öyle korkulcak birşey yok sonuç olarakta 2 cm açıklığım varmış nasıl mutluyum şuan 😁😁
DilarAsel EzelUnal18 bende 35+1 de öğrendim açıklık var diye bugün 35+6 oldum hala bekliyorum 😍😍 randevumuz var bugün bakalım ne diyecek
Zeynozeyyo EzelUnal18 oh me güsel cnm bana 38+4 bktı catın müsait dedi ama acıklık yoktu 39 +3 oldk tık yok daha
EzelUnal18 Lavantam valla inanın bende bu konuda aşırı bi özgüven patlaması var bende anlamadım bu halimi sanki sancı gelse zevk alacakmışım gibi seviniyorum 😁😁
Caglasmsk EzelUnal18 hahah kendimi gördüm 😂😂 bende böyleyim. Millet korkuyor bende gelse zevkten göbek atacakmissim gbi hissediyorum😂😂 tabi ben daha 33+4 haftadaym ama ilerleyen haftalarda oyle olacakmissim gibi hissediyorum yani gram korku yok😂😂😂
EzelUnal18 Zeynozeyyo bendede hiç tık yoktu aslında açıklık var deyince şaşırdım canım 😁yürüyüş çok faydalı dedi sabah yarım saat akşam yarım saat mutlaka yürü dedi
EzelUnal18 Pelinizm yok canım hiç korkulcak birşey değil inan gözümüzde büyütüyoruz bazı şeyleri bence
Gzmocl Arkadaslar 31+5im oglus bekliyorum NASİPSE gece hic durmadi patir kutur hareketler vardi acaba bebek döndümü birde bnde dogumdan cok korkuyorum😲😲