Ecem95 anneoluyoruuumm16 philips avent kullanıyorum süt sağma makinesi olarakta medela swing kullanıyorum çok memnunum ikisinden de su an grip olduğum icin mecburen sağıp biberonla veriyoruz sütümü
anneoluyoruuumm16 babysevgi comotomo kaç para canım ciddi misiniz siz . Diğer markayı hiç duymadım ama bu fiyatlar şaka mıdır. Anamız bizi can bebe wee bebe ile büyüttü neremiz eksildi sanki ay
babysevgi anneoluyoruuumm16 e o zmaan onları alın . Hem öneri istiyorsunuz yardımcı oluyoruz birde şakamısınız siz diye geri dönüş alıyoruz valla siz şakamısınz ?
SheeR sevval04 bende aynı şekilde bitane de nuk cam biberon var ablam vermişti hangisini tutarsa kızçem
anneoluyoruuumm16 Merve171214 maalesef onlarında fiyatları çok artmış. Umarım benim bebem Chicco biberon tutar🤭
selinsmother Lansinoh süt sağma aldım onun biberonu da var . Kullanmıcam ama sütüm olmazsa kaşıkla vericem mamayı ☺️
berceste5155 anneoluyoruuumm16 kızıma lansinoh kullandım çok memenunuö ne meme reddi ne de gaz yapmadı kaç kez kaynatma rağmen herhangi bir genişleme bollaşma olmadı.
Tgcccc Ben tomme tippe aldım antikolik 0-6 ay yenidogan ama mecbur kalmadıkca kesinlikle kullanmayı dusunmuyorum mama verirsem eds ya da siringa kullanırken işime yarıcak biberonun govdesi.büyüdükce baslık alırım sadece şişe kalır bana