Gzmklnncc Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım iki üç gündür regl oldum dye koşarak lavaboya gidiyorum akıntı geliyor test aldım yaptım ama süre tutamadım misafirim vardı hemen çıktım kuruma çizgisi mi acaba yine 🫠🫠
Hasret5506 Gzmklnncc bence gebesin canım kan ver misafirin gittikten sorna hayirli haberler alırsın inşallah
Zehra_25x Gzmklnncc benim 10 gun geciktikten sinra poztf cikti. Senin gbi ilk zamanlar negatif cikmisti hayirlisi olsun biraz daha bekle yada saglik ocagina bi kan ver istersen.
Ao526- Gzmklnncc Kaset testler genelde 5-7 gün sonrası gecikmelerde ortaya çıkıyormuş erken gebelik testi denemelisin bence 😍 kuruma çizgisimi değil mi netleştirmek amacıyla 🙈 Allah gönlüne göre versin ❤️❤️
Gzmklnncc Hasret5506 ayyy amin allahım nolur olsun bu sefer yarın hastaneye gidicem acilden alırlar mı acaba
Gzmklnncc Zehra_25x her gün kan alıyorlar vere vere kan kalmadı 😁 gözle bakınca gözüküyor da acaba mı dedim
Gzmklnncc babyasyanil testi yaptım elimi yıkayıp çıktım 🙈 elimi yıkarken gölge görür gibi oldum yüzümü yıkadım iyice delirdin dedim kendi kendime hahahah😂