oglummehmedim Ecece siz abartmissiniz bisey yok daha doktora gitmemissiniz o yuzden kayit acmamalari mantikli ultrason goruntusune falan bakiyolar oyle kayit aciliyo
Hafizeipek Ecece normal bir tavır bence çünkü kese var mı yok mu kalp atışı var mı yok mu dış gebelik mi değil mi diye bakılıyor önce yani herkese aynıdır tavırları siz alınmayın
Medusa Ecece evet son adet tarihinin ilk günü ☺️ Yani bende o tarihte sadece kese göründü, daha sonraki hafta bebek ve kalp atışı duyduk. Ama herkese göre değişir bu. 5 haftalıkken de duyulabilir 8 haftalıkken de, ne zaman döllendiğine bağlı biraz da.
Pelinizm Ecece Bunda kötü bir tavır yok.Bende sağlık ocağına kayda gittiğimde yapmamıştı kalp atışını duyun öyle emin olup kayıt açalım dediler bu gayet normal bir durum💁🏻
Burcin-13 Ecece bende 5. Haftada kan testi yaptığımda geveliğimi öğrenmiştim daha sınra doktora gittim kese var fakat kalp atışlarını duymadan buna gebelik diyemeyiz demişti ve 2 hafta sonrasına randevu vermişti. Kalp atışlarını duyduğumuzda gebeliğim onaylanmıştı
Medusa Yani bence arkadaşın üzüldüğü şey ebe’nin verdiği bilgi değil, tavrı. gerçekten bazen sağlık ocağı ve devletteki ebeler insanı çıldırtabiliyor. İnsanlıkla ilgili biraz, çok hassas döneminde insanlar böyle zamanlarda, bi de ilk gebeliği yazık, korkutmaması lazım böyle :/ güzelce açıklasa filan. Ben de ilk zamanlar ne kuruntu ne kuruntu🤷🏼♀️ İlk yok kese oluştu mu yok kese doğru yerde mi, yok bebek oluştu mu kalbi attı mı ☺️ İnsan kendi kendini yiyor
Ecece Medusa ay gerçekten duygularıma tercüman oldunuz sağlık ocağından geldiğimden beri kimyasal gebelik dış gebelik araştırıyorum
Esra7261 Medusa iyi de güzel güzel açıklasa bile bu durum kişiyi üzer ki. Hanımefendi çok mutlu oldum ama isterseniz biraz daha bekleyin belki kese oluşmayabilir emin olalım öyle gelin. Dese bile o kişi yine üzülecek. Alıngan bir dönem ama başkalarını da linç etmeye gerek Yok
Medusa Ecece korkma olacağına varır herşey. Eğer varsa zaten baştan beri vardır, senden beslendiği gibi aynı zamanda duygularından da beslenen bir canlı var vücudunda. Sen kafanı yorma pozitif düşün 🔥
Esra7261 Ecece yoksa nerden öğrencektiniz. İşte size araştırmak için fırsat. Sonradan öğrenmek çok daha kötü emin ol
B-P-R Zeynnep Aynen Ben Çok Anlayışsız Doktorlara Denk Geldim Ve tek söylediğim Şey Allah'a Havale Etmek Çok iyi bir doktoru bulduk Derken Oda Başka bir hastaneye gitti artık diğer Ay Başka bir doktora Gidicem İnşallah iyi bir doktorudur
Zeynnep Ecece 5+3 ye üstten muayene ile keseyi gördüm. 6. Haftanın başında gelin bebeği ve kalp atışını duyarız dedi ama ben 8. Hafta olsun net duymak için bekliyorum. 6 haftalarda bildiğim kadarıyla vajinal ultrasyon ile bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ben üstten için bekliyorum.
Mvisss9 Ecece kötü birley dememiş doğru söylemiş ama sana şöyle örnek vereyim 8. Haftamda düşük tehlikem var diye bana kayıt yapmadı. Bebeğimide görmüştüm kalbinide duymuştum biraz kanamam oldu düşük tehkilesi diye iğne verdi doktor bana öyle dedi belki düşer düşmezse 11 12 hafta gibi yapalım kaydını dedi...
Sinem11 B-P-R saglik ocagina gidip bebegin kalp atisini duydum diyosun orda ki ebe dosya aciyo sana sorular soruyo kayit yapiyo ilk aşının ne zaman oldugunu soyluyo bu arada kan tahlili yaptirdigin kagit ve ultrason kagitlarin yaninda olsun
songul123 Ecece kesinlikle olmaması gereken bir tavır sağlık ocağına kalp atışı duyulduktan sonra kayıt yaptırılıyor kesek güzel bi dille söyleseler bunu
yaren123 Ecece bence siz şimdiden gebelik psikolojisine girmişsiniz bende bir hemşireyim gayet normal açıklama yapmış ebe Allah tabi ki gönlünüze göre versin ama anlayışsızlık drgil bu
tazecikanneee Ecece yapmaları gerekeni ve söylemeleri gerekeni söylemişler aslında canım kimyasal boş gebelik vs bi çok şey var orası da bakkal defteri gibi kayıt tutulmuyor sonuçta sisteme girişleri yapılıyor vs valla beni onlar kendileri 16da aramışlardı artık gel diye 😂😂