cahilelafanlatamazsinyorulmaa Syma_07 çaya püsküvüt bandırcam miss gibi bundan daha güzeli olamaz bence ayy şimdi bile canım çekti jfjfjffjfjfkkf 🤭😁🤤
Syma_07 Durubebegim onuda denemedim hiç çok duydum bir gün deniycem şimdi çikolata soslu etimege karar verdim😂
Durubebegim Syma_07 valla bugün 5 kilo süt geldi dışardan bununla ne yapsam kara kara düşünüyorum 😁 iki kova koyun yoğurdum var artık sütü başka değerlendirmek gerek 😁
Amineazra Syma_07 evet çok güzel oluyor 4 malzemeli youtube da nefis yemek tarifleri sayfasında var 😊
Durubebegim Syma_07 gelin pastası yaptım bide sütlaç yaparım diğerinide içeriz kız tatlıyla pastayla pek aramız yok kocam diyette çocuklarda pek sevmez bende kilo alırım korkusuyla yaşıyorum 😢
Syma_07 Durubebegim benim koca yer kiloyla sıkıntısı yokda benim var bende doğumdan sonra veririm diye avutup yiyorum 😂😂
Syma_07 Durubebegim çok guzel görünüyor canım ondanda istedi şimdi 😂😂 bende Etimek yaptım krem şanti çikolata soslu 2 kişiyiz küçük borcama yaptım 😂 suslemedim daha ama 😂
Kalbiimde2can Durubebegim ayy nefis görünüyooor ellerine saglik canimmm😍 bir dahaki sefere bunu yapayim bari bende 😋
Omermomm_ Kalbiimde2can helal olsunn kimi pastaneye yollasam diye düşünüyorum kara kara oturdum çok saol 😁😀