Ozerirem 31+2 haftalığım kızlar sizce doğum temizliğine ne zman başlamalıyım evi dip bucak yapicam fakat erken olur diye düşünüyorum tecrübeli annelere sormak istedim
5melekannesi Ozerirem Erken değil hamilelikte insan ağırlaşıyor zaten yavaş yavaş 2 güne 1 oda sığdırarak başlayabilirsiniz dip bucak son haftalarda ise bir kez daha üstten silip süpürürsünüz 🌸
Diidosd Ozerirem evde eşimle tek olduğumuz için geçen hafta yaptım. 32+6 olduk bugün. Birkaç gün sonra veya haftaya da camları silmesini isterim eşimden o kadar. Zaten temiz bakıyoruz ikimiz de. O yüzden sıkıntı olmuyor. Ama bu aralar tekrar mide bulantısı başladı. Uykusuzluk falan arttı. Onu ne yapcam bilemiyorum. Onun haricinde evi hallettik şükür
Ozerirem Siyahdnz bencede daha iyi olur gibi canım yavastan basliyayim ben tek yapacağım için birde teşekkür ederim
Birglbiray 35 haftalığım ben yavaş yavaş toparlıyorum evde bi çocuk olduğu için acele etmeden yapıyorum. İyi hissediyorsan atılacaklarla ayıklamaya başla yavaş yavaş bitirirsin
Ozerirem Diidosd çok şükür canım benimde yalancı sancılarım oluyor ve beni zorluyor sanirsam bende başlasam iyi olucak
gggb Ozerirem ben şahsen bi abla çağırıcam durumunuz varsa tabi o yüzden bu hafta sonu gelicek O zamanda 38+5 falan olucam , erken yaparsam yine aynı batıcak çünkü ama tek başınaysanız ağırlaşmadan yapmanızda fayda var 🫶🏻
Sila66 Ozerirem canım ılk once odalarını sıl supur camları sil camları sılerken perdelerı at makıneden cıkar cıkmaz taktır kırısmasın hemde 🤍 bence erken 1,2 gunluk ıs 🤍 benım rıskım oldugu halde bu hafta yaptım erken de buldum🤷🏻♀️
Diidosd Ozerirem aynen. Elinizden geldiğince kendinizi yormadan yaparsanız hiç sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. En azından kendi açımdan
husnatskn Ozerirem 36+6 haftalığım 2 gündür yavaş yavaş başladık. Mutfak dolapları , gardolap işleri bitti tamamıyla dolap işleri bitti yani. Camlar ,halılar , perdeler ,kapılar ,balkonlar kaldı 😁
Melo-fndkc Ozerirem valla tecrübeli değilim ilk bebeğim ama az bucuk evimi ve batırma sürecimi bildiğimden ve bebeğin de ne zaman gelevğşni bilmediğimden 30 haftalıkken her işimi yaptım bitirdim. Şimdi her sabah rutin olatak bi gün 15 dk cam silme bi gün 15 dk süpürme bi gün 15 dk toz al yer sil yaparak evimi temiz tutarım. Yorulmam ve ağırlaştığımda da napıcam diye düşünmem. Çünkü şimdiden 20li haftalardaki hafifliğim gitti. Çok uzun süre ayakta durunca bile aşağı baskısı oluyor 35den sonrasını düşünemiyorum 🥴
Ozerirem Melo-fndkc ayy ne güzel 35 den sonrası çok zorlar bencede ben şimdiden çekiyorum yalancı sancıları felan
Melo-fndkc Ozerirem aynen öyle düşünüyorum ben de herhalde bi ay içinde de evi bok götürmez ahahhaha 🤣
Crescent96 Ben 37+3 haftalıgım annemi bekliyorum bu hafta o gelcek onunla yapıcaz o gelmeden bende dolap içlerne girdim konsol içlerini temizledim yarın gardolap içini temizliyim diyorum ertesi günde mutfak dolaplarının içlerini sonrsı kolay olur
Ozerirem Crescent96 ne güzel benim annem ameliyat olacağı icin yardim edemeyecek malesef kendim yapacağım
33begum Crescent96 hergün bi iş yapmak iyi oluyor temizlemek düzenlemekten daha kolay önce düzen dicem ama evde 2 çocuk bar benim düzenlesemde yine dağılıyor en iyisi mutfağı temİz tutmak sürekli😆