sla_cbn35 guzelanne01_ ay dimi ya hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah çok moralimi bozdu çokk iki doğumdan da korkuttu ama ben Rabb’ime sığınıyorumm hepimizin çok güzel geçer inşaAllah doğumu 🤲🏻🥹
Esraaybars guzelanne01_ 31+1 deyiz bizde doktorumuz 20 hazıran 10 Temmuz arası bekliyoruz normal doğumu dedi.
Bir_tirtilannesi guzelanne01_ valla geçmiyor yaa 20. Haftadan sonra su gibi geçti şimdi ise zaman durdu gibi 😅
casper12 Mizm aynıyız 30+1 tam bayramda 38+3 oluyoruz bayramı gecırmek istemıyorum arife gununden 1 gün önce alalım dıycem doktora 38+0 da yani:)))
Dilaraanl zlemtuncy bende 31 haftalıgım da dogum ne zaman olur cok merak ediyorum daha konusmadık doktorumla. O yüzden sordum size sezaryen mi diye benimde sezaryen olcak
zlemtuncy Dilaraanl sağ salim kucağımıza alalım İnşallah. Genelde 38. haftada alıyorlar planlı sezaryende tahmini sizin de 20 Haziran civarı olur muhtemelen
Alimenur Avokadoluhayat bugün bizde 32+5 olduk bizimda haftaya perşembeye kontrolümüz var inşallah artık sabırsızlıkla bekliyorum kızımı
yagmurveyerdeniz guzelanne01_ 30+4’üm, 3 temmuzda sezaryen doğum olacak inşallah 🌸 hepimiz sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı