sla_cbn35 tamamen gereksiz bir korktma olduğuna çok çok eminim,Şuanki normal doğumlardada alttan dikiş var sezeryandada tabiki olabiliyorsa normal olmalı ama psikolojik ve bünye olarak olmuyorsa olmuyordur Sezeryanında en güzel yanı gününü biliyorsun Benim doktor günümü verdi sabah sakin sakin uyandım çantamı aldım duşumu girdim kuaförüme gittim makyajımı sacımı yaptırdım(ozaman türbanlı değildim) 9:30 taydı doğumum ve özelde yaptım prensesler gibi beni hazırladılar Doğuma girdim (doğumda kesinlikle doktor çok önemli sezeryan olsun normal olsun)doktorum çok yüksek enerjili kıpır kıpır birisi Enerjisiyle doğum olduğunu bile unuturdu spinal doğum yapıldı bana belimden iğne vuruldum doktorum neşeyle müziklerle yanıma geldi Başlıyoruz dedi çok hafif dozda uyutuldum uyandırıldım bebeğim doğmuş temizliyorlar bana bakıyor sonrası hemen sezeryan alanını kapatıp odama çıkartıldım bebişimi öptüm sevdim 🌸İlk emzirme müthiş doğum gelmiyorki aklına ilk kalkış zor ama bebeğinin gücündenmidir nedir emzirme isteği arzusundan bide bir an önce yürüme derdinde oluyorsun ve böylelikle geçiyor