Balahatunn Tosbik17 bana da serklaj yapmisti ama yatmami istemedi. Erken haftada onlem amacli atmisti cunku. Yat dediyse mutlaka vardir bir bildigi. Kac haftalik hamilesiniz
Tosbik17 Balahatunn 18 haftada serklaj oldum suan 19 :) evin içinde dolaş çarsı pazar gezme yok dedi 😀 size ne zaman yapılmıştı
Zehross03 Tosbik17 seda kayman köse diye bi dr var parkta son kez onda deniycem şansımı muayene ücreti ne kadar sizin dr
Balahatunn Tosbik17 oglum 8 yasina girecek. Yanlis hatirlamiyorsam 11 ya da 12 olmasi lazim. Dinlenin ,uzanmaya calisin mutlaka. Insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz miniginizi 🤲
Zehross03 Tosbik17 aa cok uygunmuş ozaman bende seda hanımı deniyim olmadı hasan beye geçerim bütün afyonu gezdim böyle böyle 🤣
piiremsesinannesiii Tosbik17 ben onda doğum yaptım doğum hikayemi okumanı tavsiye ederim biraz geçmiş yorumlarıma inip detaylıca kısaca yazmak istemedim detaylı okumanda kesinlikle fayda olacaktır
bedia00 Balahatunn canım benimde riskli hangi doktora fuara gidiyorum ama degistirsemmi onu düşünüyorum
Balahatunn bedia00 park hastanesinde hasan sahinere gitmistim. Afyonda olsam yine ona giderdim. Gayet kendinden emin alaninda uzman bir doktor
Zehross03 bedia00 sedatı kesinlilikle tavsiye etmiyorum hasana gitmedim hiç ama gülengülü tavsiye ederim yada ünivdeki rıza durda iyi farih çeliğe sıra bulabilirsen oda iyi