Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 bunlar basit ben okuldaki ten rengi pastel boyası bile olan o kızdım… Monami 36 lı çanta seti falan fldldld
prematureannesi_ Sila66 52 kişiydik sınıfta 3 er kişi oturuyorduk sağlaklar solaklar diye ayrım oluyordu ona göre oturma belirlenmişti 😂😂😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 herkeste yoktu ve bizim sınıfta. Beyazla turuncu karıştırarak falan yapmaya çalışıyorlardı.
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 bendekinii aramaya çaışmam boşuna monamiydi markası sadece onu hatırlıyorum çünkü kfldldld birde azat vardı sınıfta bir tane kırmıştı gıcık.
Sila66 Zumzugukodummuzzingillatirim oluyormuydu ten rengı😂 bu pastel boyanın kagıtlarını hep sokerdım ben sksdj sac da boyardık
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 olmuyordu elbette dkdkdkd turuncu beyaz karışınca hafif rengi açılıyordu 😂
Pinklove Sila66 2005 seneleri daha 3,4 yasında olduğum yıllar sabah saat 8 den akşam babam işten gelene kadar caillou izlerdim. Keşke hep caillo izlediğimiz yaşlarda kalsaydık. 😇
Sila66 Zumzugukodummuzzingillatirim azat her sınıfın olmazsa olmazı 😂😂😂 azatlar kapatılsın cıddeeeen🤣
Pinklove Sila66 ayy ne güzel yıllardı Peki caillonun asllnda lösemli çocuk olduğunu biliyormuydun?🥺 ben geçen sene öğrendim