Lavantakokusu64 cahilelafanlatamazsinyorulmaa evet bende seviyordum ve tadı hâlâ damağımda bundan başka güzel şeker gelmemiştir piyasaya daha 😀🥲
Lavantakokusu64 Sila66 Ay iyiki bu başlık açılmış eskilere gittim yaa ne güzeldi günler 🥹 korkmadığım tek hayalet casperdı 😀
Yasminkrc cahilelafanlatamazsinyorulmaa insallah canim benim. Rabbim en guzel sekilde anneligi nasip etsin sana
prematureannesi_ Sila66 bu fasulyeyle makarnayı istemişlerdi kortasiyeden bende anneme demiştim 😂😂 evdeki makarna ve fasülye olmuyor mu jdjdjdjd
Sila66 prematureannesi_ yanııı olabılır dı bence 😂 aynı seyı goruyorlar cubuk makarna fasulye kadkdkdjfkfkfkfk
Denizegeabioluyor Sila66 gecen sene oglumada aldirdi ogretmeni ve cocuk bi kere bile kullanmadi ozelliklemi aldiriyolar anlamadim kullanilmasin ekonomiye katki saglamak icin alinsin🤣
prematureannesi_ Sila66 abaküs vardı birde 😂😂😂 fişler Ali ata bak ışık ılık süt iç emel eve gel Ayşe ip atla djjddj
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Lavantakokusu64 resmi görür görmez tadı ağzıma geldi sanki çok güzeldi ya eski şeylerin tadını başka şekerler de bulamıyoruz maalesef 🥹
prematureannesi_ Sila66 52 kişiydik sınıfta 3 er kişi oturuyorduk sağlaklar solaklar diye ayrım oluyordu ona göre oturma belirlenmişti 😂😂😂