Uygusmert Benimde 19 mart ben bu gün keseyi gördüm haftaya özele gidicem inşallah bebeği kalp atışını duyarım 🥰
Meringo Mothertea bu gün randevum vardı gittim ve şükürler olsun bebek ve kalp atışını gördük darısı yarın sana ve bekleyen herkese olsun canım inşallah 🤗🤗
Mothertea Meringo ay çok sevindim Canım bende yarın gidicem aşırı stresliyim yaaa sen kaçtın karnından gözüktü mü
Ayse_nur2204 Mothertea inşallah canım inşallah rabbim seninse yüzünü güldürsün sakin ol stres yapma Allah’ın izniyle sende göreceksin
Meringo Mothertea sakın hiç stres yapma 6+4 üm bu gün karından ultrasonda gözüktü. Geç döllenme yoksa senin de gözükür yoksa vajinal bakar görürsün bebişini hayırlısıyla. Benim bebek de 6+3 çıktı ultrasonda bi gün oynadı sadece.
Meringo 1122esraesila haftaya gözükür inşallah bebeklerin gelişim ve büyüme hızı hepimizde farklı olabiliyor. Siz de güzel haberler alın 🤗
Mothertea Meringo canım geldim keseyi yolk u gördük kalp atısı için 1 hafta sonra geleceğim Allah nasip ederse herşey yolunda dedi :))
Gebeyim-32 Merhaba, benimde 18 mart , geçen hafta ilk muayenem vardı, vajinal bakıldı 5+4 de kese ve yolk gözüktü , yarın 6+5 kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız :)
Gebeyim-32 Gebeyim-32 kalp atışını dinledik şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benimki tüp bebek, burada başka tüp bebek olan var mı
1122esraesila Meringo dayanamayıp bugün şehir hastanesine ve bebeği de gördük kalp atışı da oluşmuş çok şükür henüz duymadım çok minik olduğu için ama içim çok rahatladı binlerce kez şükürler olsun Rabbim burda bekleyen herkese nasip etsin 🌺🌺🌺