Mothertea Benim 19 Mart şuan uygulamaya göre daha 6+1 ilk kontrolüm perşembe günü kızlar iş yapınca süpürme vs çok karnım ağrıyor rahim ağrıyor gibi bide mide bulantısı başladı sizin belirtiler neler doktora gidenler var mı konuşalım benim 2ci gebelik ama ilki gibi heyecan var 🥰🥰
Prensesssannesiii Mothertea 22 Mart benimde ☺️ Uygulamaya göre 5+5 haftalık🥰 İkinci gebelik ama bu gebelikte yaşadığımı ilk gebelikte hiç yaşamadım😏 Bunda mide bulantısı kasık bel ağrısı çok zor geçiyor🥺
Meringo Mothertea evet gittim bayaca :) ama tavsiyem değildir ilk gebelik tecrübesizliği oldu bolca endişe ve kafa karışıklığı :) ilk 4+5 te gittim vajinal ultrasonla bakıldı keseyi gördük hatta doktorum ben minicik bir yolk bile görüyorum dedi. Sonra 5+4 te kan vermek için başka bir hastaneye gittiğimde tekrar vajinal bakıldı ve gebelik kesesi ve yolk kesesi görüldü bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi. Kan değerlerim haftama göre normal çıktı ama bebek gözükmedi. O günden beri uykularım zehir korkuyla çarşamba günkü randevumu bekliyorum. Sizin bu hengameyi yaşamadan direkt sonuca gidiyor olmanıza çok sevindim bu yüzden 😃
Mothertea Meringo ilkinde bende böyleydim o yüzden biraz daha rahatım canım eğer tutanakları varsa her türlü bizimle oluyorlar bende ilkte sürekli gittim zaten erken gidince gözükmüyor inşallah perşembe gidicem sana da yazarım sende yaz 😁😅
Meringo Mothertea bu gün randevum vardı gittim ve şükürler olsun bebek ve kalp atışını gördük darısı yarın sana ve bekleyen herkese olsun canım inşallah 🤗🤗
Mothertea elifsen aaa ben senim gebelik testini görmüştüm ikiz mi 🥰🥰🥰 hayırlı olsun canım çok çok sevindim
Mothertea elifsen ben istemem canım benim bi oğlum var çok yaramazz tek olsun amin inşallah 😁😁 kalp atısını duydun mu
Mothertea Prensesssannesiii bende özellikle ayakta kalınca aşırı karnım ağrıyo midem bulanıyo ilki harika gecmişti nazar değdirdiler 😅😅😅
Ayse_nur2204 Rabbim isteyen herkese saglıkla nasip istesin inşallah benimde ilk gebeliğim 6+3 şuan çarşamba kalp atışını duyucaz inşallah çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım
Attoya Benim 13 mart 5.haftada vajinalde kese göründü, 6+3te vajinalde kese, yolk sac ve minicik bebek göründü kalp atışı da vardı ama doktor küçük buldu boyutunu haftaye tekrar gel dedi😔