Htc- Prensesannesi14 bende aynı şikayetle gitmiştim çalıştığım için rapor verdi iki gün dinlen yorgunluktan oluyor dedi ve tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım rahatladım canım
Prensesannesi14 Htc- sanırım bende de enfeksiyon War o zaman ya dinleniyorum bol bol bu iki gündür sizinde hareketlerde azalma warmiydi kaç haftalıktiniz
Nergiz1 Bebek dönünce vajinada baskı hissedilirmiş bende arada sırada hissediyorum genelde kasıklarım da tekme mi ne artık onları hissediyorum hareketler çoğaldı ne azalması canımı yakıyor 🤢🙁
Sukran63 Prensesannesi14 bizde 29+2 yiz ev işi yaparken sertlik hissediyorum ve asagidan batmada hissediyorum dinlenince geçiyor ama bol bol dinlenin sertlik geldimi devam etmemek lazım sanırım yoksa dahada kötü oluyor benimde hareketleri hala yukarda hissediyorum en son gittiğimde hala başı yukardaydi ve hala yukarda hissediyorum korkmayin yinede bir doktorunuza danisabilirsiniz:)
Prensesannesi14 Sukran63 benimde assagida batma oliykr iki gündür işte hissediyorum aynı yerde hala da değişmedi
Sukran63 Tgcccc bende 27 haftalıkken gittim en son başı yukardaydi ve halada hareketlerini yukarda hissediyorum benimde diğer randevuya kadar 32 oluruz ve artık nstye baslayacaz bide 32 den sonra randevuları 2 haftaya düşürecez bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:)
Prensesannesi14 Sukran63 amin ay ben çok heyecanlıyım bu tandebumda 31 olucam acaba nst alır mı benide 🤭🤭🤭 alsın istiyorum çünkü heyecanlıyım çok yani bakalım benimki pozisyonu nasıl çıkacak ama bence assagida biyerlerde diyecek çünkü iki gündür orda hareketlilik War ağrı yapıyor prenses hanım
Prensesannesi14 Tgcccc banada öyle dediler yeri daraldı artık diye inşallah ondandır da başka sorun yoktur
tugcee0 Prensesannesi14 tekrar tahlil verin 3 kere kullandım tek dozdan ama sadece hafifletiyor belli bi süre sonra tekrar ediyor geri
Sukran63 Prensesannesi14 gittikçe doğuma yaklaşılıyor ondanda olabilir eskiden bende az hissederdim ama giderek daha çok batma hissediyorum bende bazen hareketlerini az bazen çok hissediyorum
saitkereminannesi02 Prensesannesi14 Sanki oraya bastırıyor bütün vücudu orda gibi 29 haftalık olduk bir kaç gündür var
Prensesannesi14 saitkereminannesi02 sanırım bu hafta herkesin başına gelen şey bu evet benimde öyle hiç bir yerimde hissetmiyorum iki gündür sadece oramda hareketlilik War o kadar
Sukran63 Prensesannesi14 sabirsizlikla ve heyecanla bekliyoruz hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza bende aksine yukarda hissediyorum hala dönmemiş sanırım bizimki:)
Prensesannesi14 tugcee0 on gün sonra randebum War tekrar tahlil vericem dediğiniz gibi muhtemeln War diyecek yöne o tozu yazar kessin
Prensesannesi14 Sukran63 genel olarak bana da öyle denildi doğuma hazırlık ve yeri daralıyor artık dediler bakalım inşallah sağ sağlım kucağımıza alırız ben erken dogumdan korkuyorum bide orasi öyle batma olunca korktum çok ama görümcem dedi eğer erken doğum olursa sancin olurdu duramazdin dedi
Prensesannesi14 Sukran63 hayırlısı olsun inşallah demekki yukarıda o zaman daha dönmemiş benimki de sabırsız gibi gözüküyor wala şimdiden takla attı döndü baksanıza 🤭😁