Nurdan11_ Hilalum ay o kadar zor ki karar vermek anlatamam 🥲 biz çok kararsızız eşimle Göktuğ Alparslan (ben istemiyorum) Milan Arel Yaman Yamaç Bu isimleri düşünüyoruz. Bakalım
Deletedmom_51 Nurdan11_ ah Alparslan 😂😂 ben de hiç istemiyordum doğumdan iki gün önce bulamayınca isim tamam Alparslan olsun dedim eşime 😂 eşim çok istiyordu 😊 ama ismi koyduktan sonra sevdim şimdi oğlumu aslanım diye seviyorum hoşuma gidiyor 😍 hayırla kavuş evladına🤲🏻 (YAMAÇ ÇOK GÜZEL :))
Nurdan11_ Deletedmom_51 eşim çok istiyor Alparslan ama ben istemiyorum kesin son gün hoşuma gider ters bi yapım var ahahah😂😂🤭🤭 amiiin hepimiz kavuşalım evladımıza 🤲🏻 Azra00 doğru söylüyorsun göktuğ bende çok duyuyorum oy birliğiyle Yamaç koyacağız sanırım sizden sonra benimde hoşuma gitmeye başladı😃🥰
FilizAlev Bizim ilk oğlumuzun adı Ahmet Efe Şuandada erkek bekliyoruz 27. Haftadayız İsmini Alperen düşünüyoruz abisi seçti 🥰
Azra00 Nurdan11_ bence kesinlikle Yamaç koymalısın canım hem de çok nadir konulan isimlerden benim çok hoşuma gidiyor erkeklere çok yakışıyor havalı bir isim sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Deletedmom_51 Nurdan11_ Sen yamaç koy 😍 valla ben eşimle ortak isim bulamayınca mecbur Alparslan kabul ettim 😂😂 ama sözünü aldım diğer çocuğu ben koyacağım 😂
Aysenur-345 Kocam da Alparslan istiyor bıhtıhhh yaa bıhtııghhh Bende Emir Alp ya da Milan Alp olsun diyorum😥😥
Deletedmom_51 Aysenur-345 Bu kocaların Alparslan aşkı 😂 yiğit cesur olsun diyor Muhammed Alparslan gibi olsun diyor amin dedim bi gazla bende Alparslan koydum😂😂