Minikpopo deletedmom947 yok canım ben öyle düşündüm sadece arkadaş link atmış ya ordan baktım sanki o daha kullanışlı duruyo bak ben de attım link bi bak istersen aklına hangisi yatarsa artık ☹️
Elaylama Minikpopo canım bu kalkan değil göğüs koruyucu. Seninkini emzirirken takıyorsun, diğerini emzirmediğin zmaanlarda krem sürünce falan. Ben de hem kalkan, hem koruyucu aldım bakalım kullanınca öğrenice faydalı olur mu olmaz mı 🌸
Minikpopo Elaylama aaa ama ben kıza göğüs kalkanı dedim bana bunu verdii 😤 ee şimdi ilk emzirirken direk kullansam mı acaba ??
Miss Minikpopo Aynen canım kapaklı alcaksın diğerinden fiyatı farklı zaten ayni sıradadır o da istersen değişirsin
Elaylama Minikpopo canım sen kendin daha iyi bilceksin ihtiyacın olduğunu düşünürsen koruyucuyla emzirirsin. kalkan krem sürünce göğsün sütyene ya da kıyafetine değmesin bulaşmasın tahriş olmasın acımasın diye takılıyor.
Minikpopo Elaylama şimdi anladım canım ben yani benim aldığım göğüs ucumu korumak amaçlı aslında bir nevi aynı görevi görecek emzirirken ağrısını sızısını minimuma indirmek gayeli.. hadi bakalım inşallah işe yarar 🙏🏻
Miss Minikpopo onu emzirirken kullanabilirsin dediğim gibi hem ondan da alicam mesela bu aldigimi doğumdan 2 hafta önce krem sürüp kapatmaya başlıcam ki doğumdan sonra emzirirken zorlanmiyim ama ucun olmaz göğüs ucun çok acır takarsın onu emzirrirsin yani o da gerekli bisey
Minikpopo Mutlubirkalp n11 de 63 liraymış canım baktım şimdi yine de işe yarasın da parası önemli değil ya 😌
goncacan Minikpopo bende su an bebek dogmamis oldugu icin bepanthen sudokrem falan allah ne verdiyse sürüyorum 😁 dogumdan sonra lanolin kullanicam ama bebek kremlide emebiliyormus ve zarari yokmus diye
Minikpopo goncacan ben de öyle yapıcam canım bakalım inşallah hiçbirşeye ihtiyaç duymayız da güzel güzel emziririz bebişlerimizi ❤️🙏🏻
Mutlubirkalp goncacan bepanten içinde antibiyotik bar dediler hamileler kullanmasın diye duymuştum emin değilim ama
Miss Minikpopo patlamaz patlamaz merak etme.başta emzirmeye alışana kadar korur göğüs uçlarını yara olmaktan baktın acıyo takar emzirirsin
TulinMasalAda Minikpopo zeytinyağı candır😉😉 doğumdan sonra da kullanabilirsin. İlla krem almak zorunda değilsin bence.
TulinMasalAda deletedmom947 yok tatlım onu da çok araştırdım lansinoh lanolin kremi bebek emebiliyor. Silmene gerek olmuyor. Çocuk Dr undan eczacı teyzeme kadar herkese sordum. Çocuk emerse nolur diye? Sakıncası yok dediler. Ben doğumdan sonra zeytinyağına geçerim bu sorun yüzünden demiştim ama sanırım lansinoh la devam edicem
EsraDabakzkal Elaylama Elaylama ucuna yerleştirdiğinde göğsüne yapılıyor gibi oluyor zaten. Çok güzel düşünülmüş. Sütyen de oluyor hareket etmiyor sabah kalkıyorsun içine süt dolmuş 😊