AdaKaranfili NaimeYilmaz Aysu kızım bugün 15 aylık oldu. İkinci kizimi bekliyorum 36+0 olduk. Bel sırt ağrısı var bugün. Ve bir kaç kere adet sancısı hiss etti..her saat başı nerdeyse. Az kaldı doğuma. Sağlıkla gelsin. Erken doğum riskim de var. İnşallah 37 haftayi gorelim sonrası Allah Kərim.birde annem gelecek yardıma bu ayın ortasi gibi.ben hastanedeyken eşim ve annem balacam kızıma. İnşallah annem gelmeden dogurmam. Eşim tek idare edemez erkek başına
gokcen_parlak007 NaimeYilmaz 12 haftalik hamileyim Göktürk ' ümde 19 aylık şuan yanımda uyuyo baktıkça iç çekiyorum. 40ı cikicak mi bu çocuğun derdim yetemiyorum der aglardim şuan o masum sıfatıyla içimi eritiyor küçücük bedeni kucağıma sigmiyo . Bi de büyümüş abi olmayı bekliyo . Demem o ki herkesin dediği kadar varmış şimdiden zaman ne kadar hizli geciyo diyorum . Geçen sene bu zamanlar emeklesin diye beklerken şuan kedi kovaliyo . Rabbım tüm evlatlarımızı bize bağışlasın ❣❣
sevcanbyhtn CmreKsidar ben ikinciyi hemen yapmistim ikiz gibi olsunlar dedim bunuda artik ozledik cocuklarda isteyince bi gazla yaptim Allah saglikla gelmeyi nasip etsin bütün bebislerimize buda son zaten tupleri baglaticam artik🥰
Sukran-ahmet CmreKsidar ben de düşünmüyorum derdim kızım 12 yaşında 6. Sınıfa gidiyo abisi 7. Sınıfa şimdi sabırsızlıkla kardeşlerini bekliyorlar 31+5 oldum inşallah🦋
Deletedmom_116 35 haftalık olduk İyi kötü gunlerimiz geçti geciyo… Ve hamileliğim zor olmasına rağmen her anını özlüyorum Sağlıcakla gelsin Bebişler❤️
cicek52 NaimeYilmaz kızım Hüma Betül üm 3 yaşında. 25 haftalık hamileyim. Oğlum Kerem Nail imi bekliyoruz 💙
Nesnes28 NaimeYilmaz oğlum 7 yasında kolik bir bebekti gece ve gündüz yoktu eşim işten gelsede bir saat uyusam diye beklerdim hepsi geçti cok sükür simdi 30+5 Güneşimizi🌞 bekliyoruz ❣️
Annismervis 2 haftam kaldı,2. doğumum olacak sezaryenle. Önerim şu ki hastane çantanızı maksimum 29-30 hafta civarı hazırlayın. Vakit yaklaştıkça inanılmaz zor geliyor. Bir de günde 1 fincan rezene çayı için(doktor önerisi) sütünüz bol olsun.
nur34_ MucizemGel dikislerim agriyo tuvalete çıkamıyorum asiri baski var onun agrisi sıkıntısı farkli 6. Gunum bugun gecen zerre bisey yok
Zumzugukodummuzzingillatirim NaimeYilmaz Umiko hanım 9 aylık, ayrılık kaygısı ve diş sancısı var. Buraya kadar yaşadığımız tüm sıkıntılar geçti, buda geçecek hepsi gibi. Anı yaşayın…
nur34_ MucizemGel evt cmm norml dogum ama cok zorlandm kaslarim durdu tuvalete çıkamıyorum idrara bile dikişler desen onun agrisi apayri dun lavman yapildi acilde bir ise yaramadi agliyrm artik sinirden sikntidan agridan pskoljm alt ust oldu rabbim kimseyi o kapida birakmsn senide butun hamilelrde
CmreKsidar Sukran-ahmet ay dün geceden beri sadece 20 dakika uyuyabildim vücudum titriyor artık yine aynı şeyleri yaşayamam sanırım
Feyzafeyza123 2023_Aylin ay ne güzel yaa maşallah sıze ben sabredıyorum ağrım çok ıyıce bunaldım kılo desen o bıcım kılosunda degılım ama ağrılar sızılar offf
54Merve NaimeYilmaz 5 buçuk yaşında bir kızım 26 aylık bir oğlum var ve 20 haftalık ta hamileyim kendimde 25 oluyorum🤭🤭
Duygunur007 54Merve 26 yaşındayım. 4yasinda ve 2yasinda kızım var 32 haftalık gebeyim. 🤣🤣 Pek fark yokmuş aramızda