NaimeYilmaz Bulunduğunuz aşamadan bir öneri vermek isteseniz bu ne olurdu? Tuniş 4,5 yaşında, zaman su gibi akıp gidiyor. Benim önerim her anın tadını çıkarmanız olur.. :)
Egemomsss NaimeYilmaz Ege kuşum 5,5 aylık oldu,zaman çok hızlı. Her halini çok özlüyorum. Doya doya yaşayın.🤎
Hizligonzales NaimeYilmaz Noyanim 19aylik 16+5 haftalikta hamileyim zaman gercekten cok cabuk geciyor ogluma hamileyken hamilelik hic gecmeyecekmis gibi gelirdi dogurdum uykusuz gunler hic bitmeyecekmis gibi gelirdi onlarda bitti hic yurumeyecekmis gibi gelirdi yurudu simdi nerdeyse cumle kuracak kendi cabasinda agucuk gugucuk biseyler soyluyor anlatiyor gercekten zaman cok cabuk geciyor memeyi bile tutamayan oglum simdi kendisi yemek yemeye çalışıyor 🥰 evet hem zor hemde cok guzel zamanlar her anin degerini bilmek yoruldum uykusuzum dememek nerdeyse isyan etmemek lazim cunku hepsi cok cabuk geciyor.
GeriCekilmeKorunmaDegill NaimeYilmaz ZORBEY efendi 4 gun sonra tam 2 yaş olacak 🥰nası da gecti zaman gazıydı kakasıydı yapamam edemem zormuş derken suan yine 28 haftalık miniğimle ve oğlumla tadını cıkarıyoz♥️herseye rağmen en güzel duyguymuş anne olmak 🌸
CmreKsidar NaimeYilmaz 44 günlük taze anneyim çok zorlanıyorum özellikle gaz sancılarından bıktım yavrum acı cekiyor geçeçek yazanlara kocaman sarılıyorum bu beni rahatlatıyor. Benim gibiler vardır eminim yanlız değiliz ☺️🌸
Hizligonzales CmreKsidar gececek hemde hic anlamicaksiniz evet o gunleri yasarken gercekten cok zor geliyor insana hic gecmeyecekmis gibi dayanamayacakmissiniz gibi ama sonra nede cabuk gecti diyosunuz geriye sadece guzel hatiralari kaliyor
herkesherseyicokbiliyorzaten CmreKsidar zeytinyağı ile masaj yapıp duş aldırırsanız her gün rahatlar. Özellikle akşama doğru yaparsanız daha rahat uyur ve gazını daha kolay çıkarır
sevcanbyhtn CmreKsidar kızım kolikti ve 5 ay gecem gunduzum karışmıştı suan 2. Sınıfa gidiyo😁 şu dünyada hicbirsey kalıcı degil zamanda epey hızlı geçip gidiyor ❤
Kalbiimde2can Benimde Atakan’im 6 yasinda💙 simdi 25+5 haftalik kardesimizi sabirsizlikla bekliyoruz🤲🏻🧿💙
Tugcetoprak_ Kalbiimde2can benimde oglum 14 haziran da 6 yasini kutlayacağız. 18 +4 haftalık hamileyim. Buradaki yorumlari okudukca acaip geç kalmışız biz ikinci cocuk konusunda diyordum sizi de gördüm 🙃
Elenora NaimeYilmaz 16+6 kusmalar devam ediyor henüz bi önerim yok ama bana önerisi olan varsa seve seve dinlerim 🥹🩵
Duygunur007 Elenora acil servis+serum 🙂 tek çarem tek çözümüm buydu artık acil servisle nöbet tutar gibi olmuştum 🙂🙂
CmreKsidar Hizligonzales sabırsızlıkla bekliyorum geçmesini kendi yorgunluğumdan çok onun sancı çekmesi üzüyor beni ☺️
CmreKsidar herkesherseyicokbiliyorzaten valla dün duş aldırdım gazını da çıkarıyor ama bütün gece yinede sancı cekti kolik bebek cünkü ☺️🥺
herkesherseyicokbiliyorzaten CmreKsidar Allah kolaylık versin ikinci aya girdiniz mi rahatlarsınız biraz daha sabredin
Feyzafeyza123 2023_Aylin ay ne güzel yaa maşallah sıze ben sabredıyorum ağrım çok ıyıce bunaldım kılo desen o bıcım kılosunda degılım ama ağrılar sızılar offf
Eceecim NaimeYilmaz bebeğim 35 günlük ☺️ şimdilik uyku emme bez değişme uyutmayla günümüz geçiyo. Bebek arabasında dışarıyı izleyip uslu uslu oturan bebekleri görünce bizimki de böyle olcak mı, bizimki de büyüyecek mi diye eşimle iç geçiriyoruz 🥰🌸