znkara Silahimigetiraysel ben çizgi göremedim malesef 8 gün çok erken en az 10 gün beklemen gerekir o da anca kana geçer 12-14 gün sonra idrara geçiyor ben 12. Gün kaset testte çok çok silik öğrendim allah gönlüne göre versin 🙏🏻
bebegimmm60 Silahimigetiraysel bana da böyle oluyordu sürekli silik bi çizgi var gibi görüyordum şuan ama psikolojik bi durum gerçekten silik bi çizgi çıktığında anlıyorsun böyle olmuyor silik de olsa net oluyor kararsız bırakmıyor
Aysel_krdg Silahimigetiraysel ben yumurtlamanın 10. Günündeyim ben bile şu an çıkmaz diye test yapmıyorum en erken 12. Gün yapman lazım ondan önce kana geçmiyor idrara daha geç düşüyor
mombarbie_ Silahimigetiraysel benimde aynı fakat benim bat geçti 3 gün gecikmem var 2 gün önce kan verdim beta negatifti bugün nası silik çizgi çıktı anlamadim
adatuna Predictor early markasını deneyin isterseniz benim 6 gün varken baya net göstermiştii, ben göremedim burada çizgi
Aslaninannesi01 Silahimigetiraysel iki gün sonra tekrar yapın şuan çok ince gördüm ama pozitif diyemeyiz iki gün sonra yaptığınızda varsa koyulasacktr