mombarbie_ Silahimigetiraysel benimde aynı fakat benim bat geçti 3 gün gecikmem var 2 gün önce kan verdim beta negatifti bugün nası silik çizgi çıktı anlamadim
Silahimigetiraysel beyza_77 yumurtlamamın 8. Günü. Telefonum tam netlemedi nedense ben gözle görüyor gibiyim tekrar çekmeyi deneyeceğim resmi
Aysel_krdg Silahimigetiraysel ben yumurtlamanın 10. Günündeyim ben bile şu an çıkmaz diye test yapmıyorum en erken 12. Gün yapman lazım ondan önce kana geçmiyor idrara daha geç düşüyor
beyza_77 Silahimigetiraysel yumurtlama üstünden en az 10-14 gün geçmesi lazım test yapmak için bence biraz bekle
Aslaninannesi01 Silahimigetiraysel iki gün sonra tekrar yapın şuan çok ince gördüm ama pozitif diyemeyiz iki gün sonra yaptığınızda varsa koyulasacktr
Dolphin16 Silahimigetiraysel acaba görmek istediğimiz içinmi görmeye başladık artık bilmiyorum ama çok ince var gibi . Adet gününü bekle bi kaç gün geçerse git kan ver cnm . Gözlerimiz bozulcak 🤣🤣 aynısını bende yapıyorum gaipten çizgiler görüyorum artık 😀😀😀
znkara Silahimigetiraysel ben çizgi göremedim malesef 8 gün çok erken en az 10 gün beklemen gerekir o da anca kana geçer 12-14 gün sonra idrara geçiyor ben 12. Gün kaset testte çok çok silik öğrendim allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Silahimigetiraysel Dolphin16 ben gözle görüyorum bunu nedense😂 dediğin gibi de olabilir artık görelim şu ikinci çizgiyi inşallah 😂
Dolphin16 Silahimigetiraysel inşallah cnm Allahım tüm isteyenlere ikinci çizgiyi göstersin inşallah 🤲🤲🤲