Gebeanne45 malesef gobek kaldi🤦
Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?
Sahdormommy genelde ikinci bebekte fazla alınmıyor diyorlar 🤷♀️
- Düzenlendi
Jelibon16 ilk gebeliğim de 49 ile başlayıp 65 ile doğum yaptım, 16 kilo almıştım doğumdan sonra aynı kiloma döndüm. İkinci de 52 ile başladım 62 de doğum oldu 43 günlüğüz 53 54 arası gidip geliyor kilo
Gebeanne45 kaldı cnm ya hem kilo hemde bebek büyük doğunca içerdeki tüm kaslarımı yırtmış . Doğumdan sonra korse giymek istedim ama içim acıyordu ben bi kaç ay göbeğimin üstüne yatamadım 😞
Lavantakokusu64 ne güzel işte bünyeden bünyeye değişiyor 🧿🧿
Dolphin16 aynen bünyeyle alakalı kilo alıp vermek🙂 tek göbeğim kaldı ah oda gitse 🥹
Lavantakokusu64 gider cnm ben doktora söyledim oda mekik çektim oryantal oynadım ne yaptımsa göbeğimi eritemedim oda bana kasların tamamen yırtıldığı için zor biraz sıkılaştırma dedi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aylin735 allahımmmm sen naasip et kilo alım süreciniz nasıl oldu ben 25im 3.5 kilo almışım bu haftalarda almış mıydınız son haftalarda aldınız daha çok kilomuz yakın o yüzden sorayım dedim ☺️
Yüksek kilolarda olanlar özellikle 6-7 kilo aldım diyorlar ya muhtemelen süreçte kilo veriyolar ama bebeğin ağırlığı olduğu için o verdikleri kiloyu hamilelik sürecinde anlayamıyorlar. Doğum sonrası bebekle genelde 10 kilo gidiyor eski kilonunda altına düşmeleri tamamen şahsi fikrim bundan sebep. Ama ideal kilosuna yakın olanlar eğer çok kilo aldılar ise bu tamamen yağ olarak birikiyor onlar doğum yapınca kilo mutlaka kalıyor çaba göstermez isen. Ben şu an 28.haftadayım 55le hamile kaldım 63-64 arası gidip geliyorum. Ama şunun da farkındayım asıl kilo alımım son 3 haftada başladı. Bundan sonra hızlı ilerleyecek gibi gözüküyor. Doktorum Max 70 ile çıkarsak bu süreçten harika diyor. 2.5 ayım var önümde 6 kilo daha alabilme durumum var ama üstüne çıkarım diye korkuyorum. Şu anki halimi bile hiç beğenmiyorum. Bebeğim sağlıklı doğsun da diyip kendimi öyle teselli de edemiyorum, geçen dolabımdan kışlıkları topladım yazlıklarımı hiç çıkarmadım moralim çok bozuluyor bir daha bu kıyafetlere ne zaman gireceğim diye. Kilo konusuna takıntı yapmışım, ne tek bir fotoğraf çekilmek istiyorum ne de makyaj yapmak. Halbuki giymeyi makyajı çok severim.
Dolphin16 ya evet yukarıda ki yorumlarınızı okudum çok geçmiş olsun. İnşallah sizinde geçer gider
Jelibon16 57ile hamileydim 77yle doguma girdim su an 64-65 kiloyum 7-8 kilo fazlam var şu an ama kalçamdan aldıgım için veremedim çok yoksa karnım aynı sadece biraz kalınlaşmışım
Dolphin16 ay sağlıklı bir şekilde İNŞALLAH 🙃
Bebiskosuu hiç hatırlamıyorum ne zaman ne kadar kilo aldım 2 sene önce gebeydim
Gebeanne45 hafif sarkık kaldı ama spor falan yapmadım
Busraakay_26 sana çok çok katılıyorum 😂
beyzzsenturkk bende basen ve üst bacaktan aldım zaten normalde de en geniş yerlerim umarım inerim bende eski kiloma😒
Genelde alınan kiloların çoğu basene ve bacağa gidiyor sanırım neden öyle ki 🥲
Jelibon16 68 ile hamile kalmıştım ilk gebeliğimde 85 ile doğuma gitmiştim 75 kilo kalmıştı sonra 68 e çıkmıştım tekrar sonra yine 75 e çıktım ve hamile kaldım 🥶