Yüksek kilolarda olanlar özellikle 6-7 kilo aldım diyorlar ya muhtemelen süreçte kilo veriyolar ama bebeğin ağırlığı olduğu için o verdikleri kiloyu hamilelik sürecinde anlayamıyorlar. Doğum sonrası bebekle genelde 10 kilo gidiyor eski kilonunda altına düşmeleri tamamen şahsi fikrim bundan sebep. Ama ideal kilosuna yakın olanlar eğer çok kilo aldılar ise bu tamamen yağ olarak birikiyor onlar doğum yapınca kilo mutlaka kalıyor çaba göstermez isen. Ben şu an 28.haftadayım 55le hamile kaldım 63-64 arası gidip geliyorum. Ama şunun da farkındayım asıl kilo alımım son 3 haftada başladı. Bundan sonra hızlı ilerleyecek gibi gözüküyor. Doktorum Max 70 ile çıkarsak bu süreçten harika diyor. 2.5 ayım var önümde 6 kilo daha alabilme durumum var ama üstüne çıkarım diye korkuyorum. Şu anki halimi bile hiç beğenmiyorum. Bebeğim sağlıklı doğsun da diyip kendimi öyle teselli de edemiyorum, geçen dolabımdan kışlıkları topladım yazlıklarımı hiç çıkarmadım moralim çok bozuluyor bir daha bu kıyafetlere ne zaman gireceğim diye. Kilo konusuna takıntı yapmışım, ne tek bir fotoğraf çekilmek istiyorum ne de makyaj yapmak. Halbuki giymeyi makyajı çok severim.