MadameHappy34 banada arkadaşım demişti epidural al ama ıkınamazsın doğuma bi saat kala hemşireye söyle kes epidurali dedi bende düğmeye basmayı kestim hemşireye söyledim sancı ile ıkınmıştım hatta doğum anında bi ara ıkınma dur bebeğin kalbi atmıyor dediler korktum meğerse karnıma bebeğin kalp atışını dinlemeleri için cihaz kaymış ben ıkınırken o kaymış sonra farkettik cihazı tekrar taktılar kalp sesini duyunca tekrar doğum oldu ben ıkınmadan bırakma ıkınmayı bırakırsan bebek geri gider dediler en son patlıyorum diye bağırmaya başladım sonra doğdu çok şükür eşi çıkartırken anlamadım ben sonra bebeği kucağıma verdiler biraz durduk sonra aldılar benim dikişlerim başladı o sırada hissettim canım acıyordu hemşire dedi hissetmen normal epidural etkisi geçiyor demişti 3-4 tane dikişim sardı . Doğumdan çıktığımda yüzüme kan oturmuştu hep sonrasında ağrım falan olmadı çok şükür . Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor . Allahım herkese güç kuvvet versin kolay değil canından can çıkıyor . En kısa zamanda iyileşmen ümidiyle . Artık bebeğini düşün pozitif mutlu güzel sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle 🧿🧿