😬 Yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum,ruh halim hala nanay ama bebek etkileniyor diye :) neyse kızlar hamileliğim boyunca bu doğumu planladım,Sağlıklı ve normal olacak dedim… 9 kilo aldım Sağlıklı beslenmeler her gün yürüyüş,hareketler işte temizlik vs uyku düzenim vardı,abur cubur tüketmezdim dışarda bile çok yemedim. 😬
Sonuç suni sancı,iğne olmam dedim oldum.. Doğumum çok kolay olacak dedim olmadı. 😂 dikiş falan araştırmadım hiç o daha nanay. 😀 iyi olan nur topu gibi oğlum 3.460 gram doğru 54 cm boy :)) biraz şaşkınım çünkü benim boy kısa ve karnım küçüktü oruç tuttum zayıf olur korkusu vardı. 😬 ahshdjf iki de dedikodu ekleyim kayınvalidem aramadı bile,🐣 iyi geceler.😅😅pozitif düşünmeye dogumu unutmaya çalışıyorum oğlum ağlarken biraz yazayım dedim. Yani kısace ne kadar plan yaptıysam hiç biri olmadı o yüzden stres yapmayın kendinizi kasmayın olacak her türlü oluyor siz sadece yaşıyorsunuz.
Ah ek olarak böyle bir günde yanınızda kimlerin olduğu çok önemli,özellikle eş konusu şuan sadece emzire biliyorum diğer kalanları eşim yapıyor.