ilkimbebee Tugce1506 hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım beslenmende en çok ağırlık neye verdin birde bebiş erkek mi ?
Tugce1506 ilkimbebee evet erkek ben süt ve süt ürünlerini çok seviyorum hamileyken de ayran yoğurt kefir süt yumurta tereyağı bunları tüketmeye özen gösterdim
Fatmasevimyaras ilkimbebee bizde 38 hafta olduk oglusumla baklm yarından sonra doktorumuz ne zamana gün vericek çok heyecanlıyım
Emirhan-123 Bizde bugün 37. Haftaya girdik bu hafta kontrolüm var doğum 21 mayıs dedi doktor seninde öylemi
Nuray1ilayda Gece1230 aynı gündeyiz canim salı randevu var bakalım Perşembe 39 olacaz iki kızım tam 39 haftalıkken olmuştu bu oğluşum ne zaman gelecek bakalım
Busraerkr ilkimbebee 38 haftadayız bekliyoruz kızçeyi geçen hafta 3100 gramdı çarşamba kontrol var bakalım inşallah bu hafta doğururum 🤭
gzl_2320 ilkimbebee 36+6 olduk salı günü çatı muayenem var 37+0 da🙏 tüm vücut kaşıntım var muayene günümü bekliyorum
Mucizebebek2 NehirK10 ağrın vs oluyomu canm benim dün gece ara ara ağrılarım oldu ama şuan da gene tık yok
Mucizebebek2 ilkimbebee özel takipliyim ama 2. Doğumum ilki normaldi ilk dogumumda da 39+5 de bakilmisti alttan
Yildiztozu_ ilkimbebee Parmakla bakıyorlar :)) Karnınıza jel sürüp ultrasondan bakıyorlar daha sonra o jelden biraz alıp alttan bakıyorlar:) Bende korkuttum ilkinde kendimi ama korkucak hiç bir şey yok dediğim gibi kendinizi kasmayın saniyelik sürüyor:))