ilkimbebee 37+0 olduk kızımla bakalım ne zaman gelmek isticek 😍 Bu hafta içi kontrolümüz var doktorumuz alttan muayene edicek. Neler beklicek bizi merak ediyorum 😊 sizlerin durumu nasıl kaçıncı haftada alttan muayene oldunuz bebişlerin kilosu neydi vs vs :)))
Tugce1506 ilkimbebee ben 38 de alttan muayene oldum normal doğuma karar verdi ama Salı gününe kadar doğmazsa sezeryan dedi çünkü 38 de gittiğimde 3800 kilosuydu 4 geçer o yüzden sexeryans döneriz dedi. Şuan don 6 görünüyor ama Salı gününe kadar doğmazsa mecbur sezeryan olacağım 😏 şimdi 39+1 olduk❤️
Fatmasevimyaras ilkimbebee bizde 38 hafta olduk oglusumla baklm yarından sonra doktorumuz ne zamana gün vericek çok heyecanlıyım
Busraerkr ilkimbebee 38 haftadayız bekliyoruz kızçeyi geçen hafta 3100 gramdı çarşamba kontrol var bakalım inşallah bu hafta doğururum 🤭
gzl_2320 ilkimbebee 36+6 olduk salı günü çatı muayenem var 37+0 da🙏 tüm vücut kaşıntım var muayene günümü bekliyorum
ilkimbebee annesusu bebiş cinsiyeti ne kilosu ne durumda. Ben perşembe günü gidip alttan muayene edicek erken mi acaba
Opecert 37 yiz bizde alttan yok diye düşünüyorm sezeryan olacak😂 şuan gözüken o şekilde sanıtorm 38icinde alacak doktor
Nuray1ilayda Gece1230 aynı gündeyiz canim salı randevu var bakalım Perşembe 39 olacaz iki kızım tam 39 haftalıkken olmuştu bu oğluşum ne zaman gelecek bakalım
Simge_24 38+2 benim de henüz alttan muayene edilmedim birde nst hiç sancim çıkmıyor bakalım benim kız ne zaman gelcek 😂
selinsmother 37+5 im 🤰🏼 çatı muayenesi yapılmayacak çünkü sancı esnasında en doğru sonuç alınıyor diye biliyorum. 36+0 da 3223gram çıkmıştı
ilkimbebee selinsmother bende öyle duymuştum sanki beni biraz erken muayene ediyor gibi geliyor maşallah 🤩
ilkimbebee Tugce1506 hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım beslenmende en çok ağırlık neye verdin birde bebiş erkek mi ?