Nurcangulpideci şöyle söyleyim hastaneye gittik serumlar nst ameliyathane hazırlanana kdar bekledim sonra güle oynaya birazda duygusallıkla doğuma alındım. Belimden iğne vuruldu hiç hissetmedim sadece o sıvıyı hissettim bacaklarından başlayarak uyuşma olacak dediler o an uyuşmaya başladım bacağımı indirmişler kaldırmışlar hiç hissetmedim. Tabi arkada gümbür gümbür müzik o an ortama adapte oldum. Doktorum konuşuyor başımdaki hemşire muhabbet ediyor derken karnımda işleme başladılar bişiler yapıyorlar ama hiç ama hiç hissetmiyorsun. Kızımı doğduğu an yanıma veremediler en çok ona üzüldüm çünkü kızımı tam alırlarken kakasını yerken yakaladılar. Kızımı götürdüler sonra dikmeye başladılar herşey bitince dedim bu kadar mıymış. Artık odaya alacaklar arkada İbrahim Erkal Sevme şarkısı çıkmasın mı. Ben hööööö kızımmm inci nerdesin diye diye odaya gidene kadar ağlamışım 😂😂😂. Sabah 11 de Odaya geldim uyuşukluk öğleden sonraya kadar devan etti ağrılarım başladığında sürekli takviye yaptılar. Bolca kahve hoşaf içtim narkozu atabilmek için, doğumumu yapmışım içimde bi rahatlama ohhh öyle güzeldi ki o kahveyi içmek. Hele helal olsun lan Merve doğurdun diye diye yudumlamak 😂birde ben yatmadım hep yürüdüm herşeyi sırayla yaşadım ama en güzeli sağlıkla kızımı kucağıma almamdı. 2 gün yatış 3.gün hastaneden çıktık Şuan göğüsümde yatan 17 günlük kızımla yazıyorum bu mesajı. İnan herşey bitince ulan bu kadar mıymış diyeceksin bak gerçekten. Boş yere kendimi sıkmışım diyeceksin bunu dememek için keyfine bak benim ne ara 17 gün geçti hala anlamıyorum. Korkma hiç bişi yok eve gelincede ağrılar olabilir yada olmayabilir ama 1 hafta en geç 10 güne eski haline döneceksin . Doğum anının tadını çıkart geriye dönüp bu anı yaşayamayacağız tekrar 💜