S-MerveMree benimde 29 haftalık 1.5 kg ama şekerim çıktı benim
Açlık tokluk şeker ölçümleri
beniminikuzum08 normal zamandaki durum bu. Aslında beslenmeme çok dikkat ettim bu zamana kadar 5 buçuk kilo aldım sadece ama son zamanlarda biraz abarttığımın farkındayım birazda bayramda ipin ucun kaçtı tabi. Pasta börek hak getire
beniminikuzum08 siz diyet yapıyor musunuz
Cskn1 şeker yüklemesi yaptırdınız mı siz? Şekerin çıkmasıyla neyi ilişkilendirdi doktorunuz. Bende hem bebek önde gidiyor dedi 2haftadsn fazlası iri bebek dire geçer dedi hemde ailede Bi kaç kişide ileri. Seviye olmayan şeker hastalığı var
S-MerveMree benim bebek haftasıyla uyumlu ailedede şeker yok 27. Hafta 4 kilo aldım sadece kendim yaptırmak istedim ve çıktı hiç beklemiyordum suyumda fazla değil bu arada
S-MerveMree evet diyet denilebilir hamurişi ve tatlı tüketmiyorum öğünlerimde
S-MerveMree ben seker yüklemesi yaptırdım gebelik şeker cıktı
Allah şifamızı versin kızlar bizi ve bebeğimizi korusun sağlıkla kucağımıza alalım biraz dikkat etmeyle şeker işinide doguma kadar idare edebiliriz diye düşünüyorum. Benim yarın son gün ölçümüm bakalım ne diyecek doktorumuz. Bana biraz açlık şekerim yüksek gibi geliyor hep 95 100 arasında ama tokluk şekerim Bayaa düşük 110 bile görmedim hiç 103 104 öyle hep. Bakalım yarın sonucu paylaşacam sizle inşallah Bi sıkıntı olmaz
Cskn1 şeker yüklemesi sonuçları kaç çıktı sizin
Umayyildrim birinci saat 200 ikinci saat 150
S-MerveMree herşeyimiz aynı🫠bende bu hafta diyete başlatıldım inşallah düzeliriz
Umayyildrim ben ekmek hiç tüketmiyorum listeye tamamen bende uymuyorum arada kaçamak yapıyorum cok sekerim cıkıyor 🥹