Ayse_nur2204 Umutlubirkadin anladım canım duanı et bekle rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah hayırlısı olsun rabbim seni sevindirsin isteyen herkese nasip etsin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Ayse_nur2204 burda çizgi belli oluyor diğer görselde hiç belli bile değil 😑
Aysel_krdg Umutlubirkadin benimde regl ağrısı bir hafta önceden başlamıştı hatta oldum olucam derken testte öyle gördüm 👀 inşallah sende pozitifi görürsün canım
Umutlubirkadin Aysel_krdg Amin canım insallah.. Bel ageisi karin agrisi vuruyor pet taktim bekliyorum..
Aysel_krdg Umutlubirkadin eğer negatifse bile üzülme benimde 1.5 yıldan sonra pozitifi gördüm o ay clife kullandım onun etkisi olabilir denemediysen şans verebilirsin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa @“Umutlubirkadin”#p27570281maalesef göremedim evet var diyip sizi boş yere umutlandırmakta istemiyorum çünkü 😐 ama okuduğum kadarıyla geç döllenme de olmuş olabilir biraz daha bekleyin inşallah hayırlı bir haber alırsınız 🫶🏻🩷
Umutlubirkadin cahilelafanlatamazsinyorulmaa İnsallah canım cok tesekur ederim bakalım beklemedeyim 🥲
Umutlubirkadin ferhpnar Foto da var canım az bisey ama test elimde 2 saattir evire çevire bakıyorum yok adet gelmezse yarın ilk idrarla deneyeceğim bakalım ne olacak
ferhpnar Umutlubirkadin hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zmanda nasip etsin inşallah bu ay bende elendim bissürü test yaptım yok Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle