ferhpnar Eflalin290 ya geçen ay 2 si kahve rengi leke geldi 3 ü kanama başladı eğer 2 si sayarsam bugün görünüyor 28 günde bir oluyorum
Eflalin290 Caglali amin inşallah bu ay umutluyum çünkü hayır tohumu kullandım eşimde herşeye rağmen iyi olmasına rağmen pekmez yedi sürekli inşallah olur 🥰🥰
Kucukmeleg-bklyrm3480 Benimde belim ve kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor 5inde olcam test bi silik çıkıyor bi çıkmıyor bişey anlamadım kan da vermedim öyle
Caglasmz Eflalin290 al bende de o kadar bu sabah yaptım bir şey çıkmadı ama içimdeki umudu da kaybetmek istemiyorum. Eğer tutmadıysa bu ay aşılama olacağım
Prensesada Caglali amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah bana da 🤲🏼🤲🏼
mamadziecka Eflalin290 soruyu nasıl sordun o zaman 🤣🤣🤣 Sat- son adet tarihi bat ise beklenen adet tarihiymis 😃 her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Eflalin290 Prensesada 2 senedir verdiğim paraya acıyorum yemin ederim siz ne kadarsa alıyorsunuz ben erken gebelik 45 kaset testi 15 liraya alıyorum