CansuMerve Bende Rizedeyimm devlet hastanesi Filiz hanima gidiyorum memnunum 35+2 olduk bugün, doğumu da devlette yapacağım, odalar tek kişilik banyosu wc si var o yönden rahat ama çalışan ebe hemşireler hakkında pek bilgim yok.
nermin08 Sevdeeee Merhaba dün gittim kontrole dediğim gibi detaylı bakıyormuş hastalarına ucret almıyor ekstra ama rapor vermiyorum dedi. Hastası olmayanlar için de bakarım ama rapor vermiyorum dedi sadece bakıyor birsey var mı yokmu söylüyor. Dün bana da daha çok detaylı baktı parmaklarına varana kadar tek tek. Daha detaylı ultrason haftam gelmedi.
Sevdeeee nermin08 evet benimde öyle herseyine bakmıstı askında her muayne ayrıntılı gibi zaten. teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🌸
nermin08 Sevdeeee rica ederim. Kendisine aynısını dedi zaten. Benim her ultrasonla bakışım detaylı ultrasondur dedi 😊
nermin08 Sevdeeee Beril hanım mi söyledi yoksa başka bir doktor mu. Ne kadar zaman kaldı detaylı ultrason zamanina
AnnesiyimM53 Ayrıntılı ultrason çekilenler bir sıkıntı oldu mu ben şarda çekildim 21 haftalıkken doktor burun kemiğine bakmıyordu ben varmı diye sordum üstten baktı kemiğine yan profilden değil Piskolojimi bozdu bide böbrek genişlemesi var dedi bebeğim erkek bu arada çok korkuyorum birşey çıkacak diye böyle bir sorun yaşayan var mı acaba
nermin08 AnnesiyimM53 canım ben henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Ama bakması lazım tabiki herseyine tek tek özellikle ense ve burun kemiği çok önemli. Normalde parmaklara bile tek tek bakıyorlar. Eğer için rahat değilse başka doktora da gitmeni tavsiye ederim.
zahidinannesi Ebrarmor gündoğduda nerdesin. Bende 21 haftalik ikizlerime hamileyim. Elif Yurtsevere gidiyorum. Diyabetimden dolayi da arastirmayada gidiyorum
Ebrarmor zahidinannesi Taşlıdere mah. 38+5 bende 🙈 heyecanla bekliyorum , Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
nermin08 AnnesiyimM53 canım ben daha 12+2 yim. Dün bana bile bakti omuriligini parmaklarını kafasını herseyini tek tek gösterdi. Boyunu kilosunu söyledi. Kalp atışını bile canlı gösterdi bize. Çok detaylı baktı. Seninkine daha net bakar diye düşünüyorum detaylı haftansa. Sadece kendisinin söylediği rapor vermediği. Olan herseyi sana söylüyor
AnnesiyimM53 nermin08 sana burun kemiğine falan baktı mı ense kalınlığına falan ölçtü mü kaç çıktı ölçümler