Balkupu-53 Sevdeeee bende eşimde rizeliyiz eşimin iş gereği İstanbul / Silivri de yaşıyoruz 29 haftalığız 😍🦋
Sevdeeee Aylin735 rizede oturmaman ne hoş 😂😂 merkezdeyim ben çevremde hiç hamile yok dedim burdan edinim 😂
Aylin735 Sevdeeee rizede oturmak için canımı bile veririm 🙄🙄 10 aydır ordan ayriyim nasıl gözümde tütüyor Bi bilsen
Aylin735 Sevdeeee rizede durulmaz mi ya 😒😒 canın sıkılsın in Bi sahile rizeyi boydan boya yürü neresinde oturuyorsun tam olarak
Aylin735 Sevdeeee hele o çarşının o boylu boyunca sokağı yok mu of gözüm kapalı bulurum her sokağını çarşıda tabi 😆😆😆
Aylin735 Sevdeeee yenikoy taksi durağı var bilir misin benim dayıma ait orası 2 dayım 1 dayımın oğlu orayı isletiyo
Aylin735 Sevdeeee neyi güzel ya sürekli telefonda haritalara girip rize çarşıyı boylu boyunca geziyorum
Aylin735 Sevdeeee heh uzun boylu zayıf bal suratlı birine denk gelirsen o benim dayım hacı gibi sakalı olan birine denk gelirsen oda dayım ikisinin taksiside aynı tourneo cinsinden 😆
Aylin735 Sevdeeee ben İstanbul doğma buyumeyim sonra ailemle burdan ev sahibi olunca buraya taşındık sonrada evlendim işte