MUSU21 223mom evt olabilir ben o kadini arastirdigimda yazi yayinlamisti yogunluktan yeni gebe kabul edemiyorum diye. Kapida cok sira bekliyormussun fln onuda okumustum. Yaa cok inceliyoruz ama mutlaka herkesin bi seyi olucak illaki. Icinden cikilmiyor yoksa ben mesela losante hakkinda cok bilgim yok ama napim artik diyip atladim. Bide losante anne cocuk hastanesiymis. Ona da biraz guvendim cocuk hastaneleri genelde hep iyi oluyor insanlar daha ozenli davranmayi biliyolar. Normal hastaneler gibi olmuyor yaklasim . Bakalim sansima artik. Birde sosyal medya ile gorunen bence farkli orda reklamlarini ypmak icin bize guzel anlar gosterip beklentimizi yukseltiyolar fiyat belirliyorlar ama denk gelmeyince de beklentimizin altinda kaliyor doktorlar. Ben ilk gebeligimde cok fazla dr a gittim ve iclerinde sosyal medya da unlu dr lar da vardi acikcasi hic biride orda ki gibi cikmamisti😀 ciktigimda sey dedigim oldu neydi bu simdi evimin hemen yaninda siradan bi dr a da gitsem ayni seymis.. cunku cok uzaklara gitmisligimde olmustu 2 kat para odeyerek fln
223mom MUSU21 kesinlikle katılıyorum eskiden böyle araştırma mı varmış herkes yakınında neresi varsa oraya gider doğururmuş :) ama insan imkan varken değerlendirmek istiyor fenomenliğe de aldanmamak lazım bende bilindik diye gittiğim yerden memnun kalmadım mesela o yüzden internete aldanmıyorum bu hafta randevu alıp Çiğdem hocaya gideceğim büyük ihtimal orası olur gibi geliyo çokta araştırmakta ayrı bi stres yaratıyor insana
Saadetbk Merhaba🌸 Ben Medicana Ankara’dan fiyat aldım Mart ayında tahliller kontroller vs doğum ve doğumdan sonraki bir gün yatış dahil uzman doktor olan için 24 bin tl, doçent olan doktor için 26 bin tl.
MUSU21 223mom aynen oyle. Ben de mesela askin hocaya gittim oh diyorrum kafam rahatladi cidden ustumden yuk kalkti. Cigdem hocaya ilk gittigimde beni normql doguma 1 konusmasinda ikna etmisti ki ben 7 aylikken fln gittim. Daha gebe degilken bile sezaryen istiyodum korkudan. Medical de ki dr da normal isteyip sonra sanciya dayanamayip sezaryen isteyeceksen hic girme o ise demisti😀😀
223mom MUSU21 aradaki farka bakın normalde doktor dediğin normale yönlendirmeli ama şimdikiler kolaya kaçıp sezeryan yapıyor . Bende korkuyorum mesela normal doğumdan ama herkes yapmış ne kdr zor olabilir ki diyorum kendi kendime . Ama o çatı muhabbeti filan cidden ürkütüyor ya şimdiden :)
Gozde2016 223mom merhaba evet paket aldım ama çiğdem hpca oğlunun sınavından ötürü tek salı günleri varmış ben aşkın hocaya gittim ama çiğdem hoca normale döndüğünde ona giderim. Aşkın hoca da çok iyi bi doktor ama ben çekinirim doğumda 🙈
223mom Gozde2016 bende yarın gideceğim şaşırdım sadece Salı günleri orda dediler anlam veremedim açıkçası ne zaman normale dönecekmiş ki acaba . Ona göre kendimizi nasıl ayarlayacağız ki . Aslında aşkın hocaya daha iyi diyorlar ama bilemedim doğumda zaten biranda geçer çekinmezsiniz gibi o durumda :)
Gozde2016 223mom kesinlikle aşkın hocanın enerjisi daha yüksek çekinmeyeceğimi bilsem ona giderdim. 1 ay kalmış sınava sonra normale dönecekmiş
223mom Gozde2016 sorun yok o zaman bende biraz çekiniyorum açıkcası . Size alttan muayene yaptılar mı kaçıncı haftanızdasınız. Geçen günde koruya gittim 9 haftalıktı gözükmez karından detaylı diye yine alttan muayene ettiler
Gozde2016 223mom bugün 9 haftalık olduk. 7+3 te gittim aşkın hocaya kalp atışını duyduk alttan bakmadı. 10. Haftada gitcem kan tahlilleri için
223mom Gozde2016 ben kanı önceden vermiştim bakalım artık benimde zaman geçiyor biran önce bi yerle anlaşmam lazım . Lösanteyş araştırdınız mı
Gozde2016 223mom o gün orada yeni doğum yapmış biri geldi ona sordum nasıl diye bende önce koru da olacak sanmıştım lösanteyi bilmediğim için tartışmıştım ama o kadar memnun kaldım ki dedi heryer tertemizdi çok ilgililerdi kanser hastanesi olduğu için artı titizlerdi gene olsa oraya giderdim dedi içim rahatladı benim de kime sorsam iyi diyorlar zaten hastaneyi. Koru da bozmuş iyice duyduğuma göre
06Seyma-06 @Rmysbyzt merhabalar bende Keçiören medicalpark takipliyim sevgi Hanımdan paket almıştım şuan 8 ay 1 haftalık hamileyim tansiyon yüksekliği malesef ki bende de var sürekli takip ediyorum. Günde 3 kez Alfamed kullanıyorum. Sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almanıza çok sevindim. Benimde riskim var bugün 36+0 olduk Henüz gidip odalara hastaneye VS doğum amacı ile kontrol edemedim ama hastaneden memnun kaldınız mı aceba yeni doğan ünitesi vs nasıl her an gelecek diye çok korkuyorum bende.
Rmysbyzt 06Seyma-06 çok teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah sende. Bende gayet memnun kaldık yetkin hocaya takipliydim ekibi falan çok ilgiliydi. Anestezi ekibinide çok sevdim burda olumsuz yorumları okumuştum anestezi ekibiyle ilgili ama hiç öyle olmadı tek tek anlattılar bana belden iğne yaparlarken tansiyonum hep yüksekti ameliyat esnasında sana tavsiyem kafanı çok oynatma ben çok oynattım aşırı baş ağrısı yaşadım 10 gün boyunca doktoruma yazdım anestezi uzmanıyla görüştrdü brni serum yaptırdı o şekilde rahatladım bide değişik bir ağrı kesici yazdı bana doktorum. Bol bol kafeşn tüket eğer sezeryan olursan. Filtre kahve bitter çikolata vs. Yenidoğan ünitesi hakkında bilgim yok canım maalesef🙏🏻
Mom66 Betulkpln Ankara büyük şehir oldugu için başka illerde bu kadar değil bnde araştırıyorum 15 binden Aşağı yok çok zor
Betulkpln Mom66 evet haklısınız bu yüzden bende yine aynı hastanede karar kıldım kız kardeşim de natomedde canan hanımla doğum yapmıştı çok memnun kaldı o yüzden tercih etmiştim sadece fiyat hastaneye göre fazla gelince arastirmak istedim dediğiniz gibi şuan hep böyle fiyatlar doktor iyi olduktan sonra da önemi yok yavrularımız saglikla dogsunlar da insaallah 💐🤗
Busegunes17 223mom ben de Sincan Korudayım gayet güzel 😊 Aralıkta paket almıştım 9,500 dü şimdi kaç bilmiyorum hiç. Ama doktorum çok ilgili
06Seyma-06 @Rmysbyzt ayyy çok teşekkür ederim hepsini not ettim. Memnun kalmanıza da sevindim. En ama en çok merak ettiğim şey toparlanma süreciniz nasıl gidiyor? Hemen ayağa kalktınız mı çok olumsuz şeyler duydum korktum biraz da.
Rmysbyzt 06Seyma-06 baş ağrım dışında hiç bi sıkıntım olmadı çok çabuk toparladım 2 hafta oldu her işimi kendim yapıyorum temizliğim dahil. Ameliyattan 6 saat sonra kaldırdılar yürüyüş yaptım eşim destek oldu çok ağrım olmadı yürüyüş yaparken. İkinci kalkmamda kendim yürüyüş yaptım kimseden destek almadan ama dediğim gibi baş ağrısını çok kötü yaşadım boyun tutulması falanda oldu bende dikişlerimden yana bi sorun yaşamadım. Bence korkutmayın kendinizi çok çabuk toparlarsınız sizde inşallah