223mom evt olabilir ben o kadini arastirdigimda yazi yayinlamisti yogunluktan yeni gebe kabul edemiyorum diye. Kapida cok sira bekliyormussun fln onuda okumustum. Yaa cok inceliyoruz ama mutlaka herkesin bi seyi olucak illaki. Icinden cikilmiyor yoksa ben mesela losante hakkinda cok bilgim yok ama napim artik diyip atladim. Bide losante anne cocuk hastanesiymis. Ona da biraz guvendim cocuk hastaneleri genelde hep iyi oluyor insanlar daha ozenli davranmayi biliyolar. Normal hastaneler gibi olmuyor yaklasim . Bakalim sansima artik.
Birde sosyal medya ile gorunen bence farkli orda reklamlarini ypmak icin bize guzel anlar gosterip beklentimizi yukseltiyolar fiyat belirliyorlar ama denk gelmeyince de beklentimizin altinda kaliyor doktorlar. Ben ilk gebeligimde cok fazla dr a gittim ve iclerinde sosyal medya da unlu dr lar da vardi acikcasi hic biride orda ki gibi cikmamisti😀 ciktigimda sey dedigim oldu neydi bu simdi evimin hemen yaninda siradan bi dr a da gitsem ayni seymis.. cunku cok uzaklara gitmisligimde olmustu 2 kat para odeyerek fln