Seyma_123456 Benim de 30. Haftadan beri 1 hafta-10 gün geriden geliyor. Önemli olan geriden gelmesi değil gelişimin durması bebeğin beslenmemesi dedi doktor. Bebeğe giden kan akımı iyiyse sorun etmeyin bazı bebekler minyon doğar.
Bebeğim bir haftadan geri gelenler?
Mom-babyyy ay inş bende düzene girerim Allahım kazasız belasız sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏
mercimekkoftesi1 bana da öyle dedi belki bebek minyon olabilir bebekle alakalı bir durum bu dedi ama yine kafaya takıyor insan Allahım kucağında büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Cansu0655 hmm anladım canım bana da aynı şekilde dedi ama inş bu süreci güzel atlatırız Allahım bütün anne adaylarını kolay kurtarsın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
mimaranne06 bebek iyi zaten bir sıkıntı yok sadece beş gün geriden geliyor ister istemez insan kafaya takıyor 🥺
Esracmmm sağ saglim kucağına alırsın inşallah 🙏
Zarefet peki şuan doğum yaptın mı kaç kilo idi bebek
Seyma_123456 ben kucağıma aldım 3 aylık oldu çok şükür sende hayırlısıyla kucağına al inşallah canım 🤗🙏
Mom-babyyy amin inşallah canım benim 🥰
Seyma_123456 Canım 29 haftaya kadar herşey normaldi 29 dan sonra hafta ileri gittikçe 32de ise 29 da kalmıştı böyle devam etti 37 haftalıkken 2 hafta hiç kg almamıştı ve karın çevresi 33 hafta da kalmıştı.
37+2 de Sezaryenle doğumum gerçekleşti
mercimekkoftesi1 Benimde böyleydi doğum yaptım 2200 dü ama 2 kg doğdu minnacık bir prensesim var 27 nisan doğumlu 🥹
Seyma_123456 bende 25 hafta bitti benimde 5 gün geriden geliyor her yazılanları denedim bütün hepsini yedim içtim neler yaptım ama asla işe yaramadı bitek bana kilo olarak dönmüş 😔 bu durumun çocuğun genetiği olduğunu düşünüyorum ne yapsam olmadı çünkü 🤷🏻♀️
Seyma_123456 iki hafta sonra dogumumum 2850 kilosu
Bütün anne adayları inş sağ saglim çocuklarını kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar da yapacak birşey yok artık 🙏🥰
Cansu0655 hayır böyle bir sorun yok bebeğe sorun demek için en az 4 hafta gibi ciddi bir problem yarwtıore lütfen insanları korkutmayalım yanlış bilgi vermeyelim. 1 hafta 10 gün geç döllenme olarak bile geçiyor. Ciddi bir sorun 3 4 hafta geriden gelmesidir.
Seyma_123456 balım hiç kafanı takmana gerek yok benim hamileliğin başından beri 1 hatta geri çünkü geç döllenme 37 haftadayım Allahın izniyle hiç bir sorun yok 3 4 hafta gibi bir gerilik sorun oluyor.
Seyma_123456 bence kafana takma su an stres daha kötü emin ol kafa 4 gün ilerde bacak boyu 1,5 hafta geride govre günle uyumlu diğer bulgular 1-2 gün fark atıyor haftası ile uyumlu olan hiçbir ölçümü yok ama yine de demek ki kısa boylu olacak seninki diyerek gönderdi 2-3 kontrolden beri. Ki senin haftalarında çok uyumluydular. Ama stres yapmıyorum Allah’a şükür böyle olmasında da vardır bı hayir biraz erken doğum istiyorum ikizimin düğünü var. Kafa önden giderse doğum erken olur gibi çünkü normal istiyorum
dmtturan bnmde işte son iki ayda doğru düzgün kilo almamıştı, son iki hafta hiiçç kilo almadı 17 nisanda da ben doğum yaptım 🥹 sağlıkları yerinde olsun da kilo hep alınır Allahım sağlıklı uzun ömürler versin bütün yavrularımıza inşallah 🙏🏻 🌸
mercimekkoftesi1 Evet tam bir biblo bebek gibi Allah korusun onları 👼
mercimekkoftesi1 amin inşallah canım benim