Kızlar şuan 21+1 günlüğüz hiç bir sıkımtımız yok herşey normal gidiyor ama beş gün geriden geliyor dedi sizin de aranızda böyle olanlar var mı varsa nasıl önlem alıyorsunuz birbirimize fikir verelim istedim 🥺🙏

Benim karın çevrem ile ilgili birşey demedi geçen hafta Detaylı ultrason girdik herşey güzel sıkıntı yok ama tek sorun beş gün geriden geliyor ve açıkçası üzülüyorum ne yapabilirim diye 🥺

Seyma_123456 benimde 5 gün geriden araştırdığımda 2 hafta olması sorun ama 1 hafta bebek için sorun yaratmıyor olarak okudum çoğu yerden zaten okul öncesi öğretmeniyim çocuk gelişimi derslerinde de böyle okumuştum ve şimdi doktorum da 5 gün bizim için sorun yaratmaz normal sayabiliriz strese girmeyin sıkıntı yok dedi

Benim gebelik başından beri hep geriden geldi farklı doktorlara gittim hepsi bir haftanin normal olduğunu söyledi

Bnmde öyleydi, sürekli geriden geldi toparlayamadım bi türlü ne yiyecekle ne gıda takviyesiyle. Şükür 17 nisanda doğum yaptım sadece kilosu çok azdı 🥹 2.525 kg doğurdum minicik 🥹

Seyma_123456 Benim de 30. Haftadan beri 1 hafta-10 gün geriden geliyor. Önemli olan geriden gelmesi değil gelişimin durması bebeğin beslenmemesi dedi doktor. Bebeğe giden kan akımı iyiyse sorun etmeyin bazı bebekler minyon doğar.

mercimekkoftesi1 bana da öyle dedi belki bebek minyon olabilir bebekle alakalı bir durum bu dedi ama yine kafaya takıyor insan Allahım kucağında büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Cansu0655 hmm anladım canım bana da aynı şekilde dedi ama inş bu süreci güzel atlatırız Allahım bütün anne adaylarını kolay kurtarsın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

mimaranne06 bebek iyi zaten bir sıkıntı yok sadece beş gün geriden geliyor ister istemez insan kafaya takıyor 🥺

Seyma_123456 Canım 29 haftaya kadar herşey normaldi 29 dan sonra hafta ileri gittikçe 32de ise 29 da kalmıştı böyle devam etti 37 haftalıkken 2 hafta hiç kg almamıştı ve karın çevresi 33 hafta da kalmıştı.
            37+2 de Sezaryenle doğumum gerçekleşti

Seyma_123456 bende 25 hafta bitti benimde 5 gün geriden geliyor her yazılanları denedim bütün hepsini yedim içtim neler yaptım ama asla işe yaramadı bitek bana kilo olarak dönmüş 😔 bu durumun çocuğun genetiği olduğunu düşünüyorum ne yapsam olmadı çünkü 🤷🏻‍♀️