2prensessannesi Cananyildiz bende onu dusunuyorum ilk cocukta travel kullandim zordu o kabin almak istiyorum bu sefer. Yeni doğan icin uyumlu mu
Cananyildiz 2prensessannesi ben puset almıştım zaten bebek arabasına puseti koyuyorduk biz gerektiği zaman
Rabia_91 Cybex easy 2 modelini ve pusetini istiyorum. Fiyat biraz yüksek olduğu için düşünüyorum açıkçası değer mi diye. Eşime kalsa bugün gidip alacak ama ben hala araştırma aşamasındayım. Kullanan yada bilgisi olan varsa yazabilir 😇
Minimalannesiii Ben Sunny Baby Vista Travel Sistem bebek arabası tercih ettim. İnce ve kibar oluşu beni cezbetti mağazada son kalanı aldım. Sanırım daha üretilmiyormuş. Hafif, portbebeyle kolay kapanıp açılabilen, küçük tekerlekli, çok yer kaplamayan bir araba. Benim tüm isteklerimi karşılıyordu çok içime sinerek aldım. Bulabilen varsa bebek mağazalarında tavsiye ederim ☺️ Mağazada ki görüntüsünü de atıyorum ⬇️
Laviniadim Dcl027 mamas papas armadilo bizimki tek yönlü olan 8 kilo kendisi aşırı memnunum ama uçak vs seyahatlerde kullanışlı değil kabin boylar daha kullanışlı duruyor
t-u-b-a Lafayette yenidogan için bel desteği gerekiyor hepsinde olduğu gibi… Ama.baya rahat etti bebeğim…. şu an 2.5 yaşında hala kullanıyoruz.