Beyza01 Zerenella pusetini henüz almadım ama en uygun ebebek puseti ve joie puseti ile uyumlu. Ben birinden haber bekliyorum pusetini deneyeceğiz olursa hiç almayacağım
gozkarag Dcl027 biz anex aldık kasım ayında setini 18 bine almıştık parçaları pratik bir de dışı deri çok tatlı tipi var diye biraz hantal ama tarzı tam istedğm gbi anex type e model https://www.lesyababy.com/anex-e-type-3in1-boho
Aysegulcet Zerenella joie nin hafif bir puseti var 3 kiloluk onu aldım zaten takma aparatı bagi neo da mevcuttu uyumlu oldu
Heyymomy Tugcetoprak_ çok sevindim hayırlı olsun şimdiden gerçekten yorumlarıda çok güzel kullanımıda ve çok hafif yinede ebebeğe gidip orada canlı canlı bakıp deneyimleyebilirsiniz 🥰
senaacik Elif-d-s tamam canım bakacağım çok teşekkür ederim ❤️ bir de sürerken tekerlerin etrafındaki lastikler yerinden çıkıyor vs yazmış bir iki kişi yorumlara siz böyle bi sıkıntı yaşadınız mı
Elif-d-s senaacik bende daha kullanmadım tatlım ☺️5 aylık hamileyim şuan ama evde denedim öyle bi sorun yaşamadım hatta 2,5 yaşındaki yeğenimi bindirip denedim herhangi bi sorun olmadı🧿
Hulu-72 Aysegulgnc bizde aldığımızda satıcı baya övdü şikayet almadık dedi.. pusetli sonuçta baya uygun fiyatı bide bebekler trawel sistemlerde daha rahat ediyor
Minnakbebisimm Sukran2022 dolap uygulamasından aldım sadece bebeğin ayak koyma yerleri eva deri olduğu için soyulmuştu ona koruyucu alacağım 400₺ falandı o da . Ama kullandıktan sonra satmak istesem yine karlıyım 😀
Sukran2022 Minnakbebisimm kesinlikle mantıklı ben hiç bakmadım bi de oraya bakmam lazım aslında her yeri değerlendirmek gerekiyor bazen ☺️ kesinlikle karlısın
Lafayette t-u-b-a meehaba ürünü arattığımda puset için çok dik diye yorumlar yazılmış,yenidoğanda kullanımı nasıl oldu tecrübeniz nasıldı. Fiyat olarak uygun gerçi fakat puseti düşündürdü
t-u-b-a Lafayette yenidogan için bel desteği gerekiyor hepsinde olduğu gibi… Ama.baya rahat etti bebeğim…. şu an 2.5 yaşında hala kullanıyoruz.