IlknurNida Dcl027 biz henüz almadık ama araştırdık baya ve Joe nin literax 4 modeline karar verdik çok kullanışlı ve birçok özelliği var sizde bir bakın isterseniz
Aysegulgnc Zeynepibrahim memnun musunuz kullanmaya başladınız mı bizde onu düşünüyoruz yukarıda resmini paylaştım sizinki de o mu
Zeynepibrahim Aysegulgnc evet paylaştığınız gorseldekinin birebir aynısı cok sağlam bi bebek arabasi sadece cok hafif olsun tek elimle kutlayayım kaldırayım demek icin biraz ağır bi araba
Sule6640 Babymall indiriminden Prego solo aldık katlanınca aşırı büyük olmuyo sürüşü güzel pusette takılıyor yatışıda güzel yenidoğandan itibaren kullanılabilir
Meloss22 Kızlarrr bugun e bebekten Baby Plus Galaxy baktik asiri hafif bide gitmesi gelmesi cokk iyi ama kullanan var mi skntisi olan 🥲
Busakturk zemberekkusu görüntü olarak çok iyi farklı yoyko kalitesi diye aldım ama bebegim dogmadı bu yüzden kullanıcı yorumu yapamıycam
Esraesra08 Fnyuy bende ondan aldım ama sanki kullanamayacakmışım gibi geliyor evde pratik yapıyorum doğuma kadar 😂eşim dalga geçiyor
Aysegulgnc Zeynepibrahim çok teşekkür ederim sayenizde kararımızı verdik bizde onu alırız daha çok para vermeye gerek yok 😊
Eminecakirkoca Zynppp_0999 Aynı Quattro Vip bebek arabasından bizde trendyoldan aldık daha gelmedi kargodan ama gözlemlediğim kadarıyla bunu her açıdan çok beğendim peki siz memnunmusunuz kullandınızmı
Zynppp_0999 Eminecakirkoca Kullanmak daha nasip olmadı ama kurulumu çok basit hiç bakmadan yaptık. Bir de belli kaliteli baya araştırıp aldık bizde. Sürüşü de çok rahat evde denediğimiz kadarıyla biz çok beğendik. Sizde memnun kalırsınız inşallah 😌
aresmia Dcl027 mercedes benz avantgarde alan var mı acaba bende onu merak ediyorum. 1 ay daha bekleyeceğim almak için 7 aylıktan itibaren alacağım tüm eşyalarını
H-Serdar55 Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası Ben bu modeli aldım ebebek mağazasından çok memnunum çok pratik kurulumu kullanımı çok hafif tek elinle dahi kullanabiliyorsun. Pusette dahil Tavsiye ediyorum
Feyzaclk Dcl027 Uygun fiyatlı ama kaliteli bişey arıyorsanız bence tercih edebilirsiniz. Aslında hamilton r1 alacaktım ama joie tourist signature modelinde indirim olduğu için bu modeli aldım. Puset bedavaya geldi internet fiyatına göre. E bebek sitesinde sadece araba 5 binken ben pusetle 5 bine aldığım için hamiltondan vazgeçtim. Eşim nasıl becerdiyse kılıfını söktü ilk aylar pusetle kullanacağımız için. Daha güzel ve hafif oldu ☺️ ki zaten çok hafif sürüşü çok rahat ve açıp kapaması da öyle.( Bu arada kabin boy bu model travel değil)
Zehraaa- Dcl027 Kraf kalitesinden şaşmam ilk bebeğimde oto koltuğumuz krafttı. Büyük bir kaza atlattık önce Allah sonra da kraft oto koltuğu kurtardı yavrumu. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bebek arabasını da baby plus almıştık ebebekten resmen pişmanlık. Kalitesi berabt mahvoldu gitti. İkinci bebeğime hamileyim krafttan yaptım tercihimi yine kraft lima aldık yarı kabin yarı travel şeklinde puseti oto koltuğu gibi de kullanılıyor çift yönlü ama port bebe kısmı kabin boy gibi gibi port bebe değil
MehribanMehmet Dcl027 ben 2021 de aldım kanz marka çok ama çoooook memnunum. Rahat,kolay sürülüyor +ağır değil. Araba içinde tm oluyor puset şeklinde olanı arabada kullanışı çok rahat. Fiyatı da uygundu 1800 Tl ye almıştım. Pahalı bi şey tercih etmedim çünkü belli bi kilodan ve yaştan sonra binilmiyor
Elif0505 Dcl027 GB pockıt plus markasına bakmanızı tavsiye ederim avantajı yer kaplamıyor katlanınca küçücük oluyor heleki araba kullanıyorsanız büyük rahatlık beş aylıkken kullandım dört yaşına kadar rahat kullanılıyor dez avantajı tek elle açılmıyor sepeti çok küçük eşya koymak için arabanın amacı aslında çocuğu taşımak. Birde doona bebek arabası harika bir tasarım fakat bu iki marka nın fiyatları maalesef uçuk muadillerine bakın ya da mağaza da inceleyip ikinci elde bakabilirsiniz.