1234__ Dcl027 ben ellenin kabin sistem arabasını aldım o kadar hafif o kadar güzel ki bebek üzerindeyken rüzgar sürüyor:)minnacık her yere giriyor 7 kilo ağırlığında hantal değil sürmesi çok kolay bi daha alacak olsam aynısından alırım
Hzrsmdls Trendyoldan çok uyguna aldım okadar konforlu ve sağlamki boşuna milyarlar harcamaya gerek yok https://ty.gl/u0wof19j9l
Aysegulgnc Hulu-72 ya biz tek çocuk düşünüyoruz herkes diyorki devamında bi çocuk yapmayacaksan o kadar para verme uygun al kullan diyor hem uygun hemde modeli felan güzel diye biz bunu beğendik ama henüz almadik tabi kimsede kullanışlı felan dememişti neyse siz en azından rahat dediniz bu bizim işimizi görür bencede zaten giresunda öyle Arnavut kaldırımı felan yok idare eder dimi bizi
Hulu-72 Aysegulgnc bizde aldığımızda satıcı baya övdü şikayet almadık dedi.. pusetli sonuçta baya uygun fiyatı bide bebekler trawel sistemlerde daha rahat ediyor
620033 Cananyildiz Canım bu bebek arabasını bende aldım ama bebeğim içinde düzgün durmuyor sürekli aşağı kayıp duruyor seninki nasıl
Zeynepibrahim Dcl027 bende kanz d-go puset ve bebek arabasini aldım gercekten hem kullanışlı hem sağlam ayrica fiyat olarak da diğerlerinden uygun
Aysegulgnc Zeynepibrahim memnun musunuz kullanmaya başladınız mı bizde onu düşünüyoruz yukarıda resmini paylaştım sizinki de o mu
Mine9166 Dcl027 https://www.e-bebek.com/joie-versatrax-bebek-arabasi-p-joi-s1803aa003 ben bunu aldım e bebekte indirim var pusetiyle 7700 e geldi eve gelince kurduk denedik falan kullanımı baya kolay.
Buse_98 Kızlar ben bugün e-bebekten puset ve bebek arabasını 2025 tlye aldım ve hem öne ve arkaya ayarlanabiliyor markası grago uygun fiyatlı ürün istiyorsanız eğer şansıma 1 adet kalmıştıı
Sinemgb Ben 4 bayb kabin boy travel sistem olan bebek arabasini dusunuyorum. Kullanan ya da memnun kalan var mi acaba. 
Elaozer nur_bebek34 Kanz s-go aldık ama daha kullanmak nasip olmadı araçımız Opel corsa bagaji çok çok küçük sıgacagını düşünüyoruz 🤦🏻♀️
Sdayktglc civcivsuyum bende kanz marka bakıyorum ama d- s- k go modelleri var aralarındaki fark ne acaba biliyormusunuz?
Xname Yoyko ultimate travel sistem aldık umarım pişman olmam 😂 biliyorum ağır bir araba ve büyük ama pus etli almak istedim ilk zamanlar için kabin boylarda bu yoktu belki daha kullanışlı traveller bulabilirdim ama aldım bilmiyorum hata mı ettim 🤦♀️
Tugcetoprak_ Heyymomy güle güle kullanın canım saglikla hayirlisiyla. Benimde bu ikinci bebişim olacak onceki bebegime travel sistem almıştım coook zorlandım. Buna yeni almak istiyorum arastirmalarim sonucu gerçekten hamilton R1 de karar kıldım cook kullanışlı. Yani r1 alacağım inşallah
Heyymomy Tugcetoprak_ çok sevindim hayırlı olsun şimdiden gerçekten yorumlarıda çok güzel kullanımıda ve çok hafif yinede ebebeğe gidip orada canlı canlı bakıp deneyimleyebilirsiniz 🥰
Elahh14 Ben prego mios aldım kesinlikle tavsiye ederim bende tavsiye üzerine aldım bi bebek arabasında olması gerekn çoğu özellik var ve kullanımı çok kolay satış mağazalarına gittiğimizde de direk bu ürünü önerdiler