Beyza01 Bagi neo aldım geçtiğimiz hafta. 6500 tl ebebekten aldım. Açılıp kapanması çok kolay geldi. Bu hafta da puset alacağım. Çift taraflı kullanılabiliyor ve görünüşü de çok kibar
Zerenella Beyza01 merhaba bende bagi neo aldım ama ona uygun uygun fiyatlı bir puset bulamadım henüz malum puset cok kullanılmıyor uygun birşey olsun istiyorum sizin alacağınız model nedir acaba bagi neo ile uyumlu olan 🥰
civcivsuyum Civilden KANZ S Go aldım indirimde 5000 tl idi. Kaliteli çok ağır da değil gayet memnunum
Sdayktglc civcivsuyum bende kanz marka bakıyorum ama d- s- k go modelleri var aralarındaki fark ne acaba biliyormusunuz?
Kaderisa Kanz K-Go modelini aldım henüz kullanmadım sadece evde deneme yaptım çok beğendik sürümü kolay duruşu çok güzel
Mdf17 tazegebe58 bende bu modeli aldım travel olmasına rağmen kapanınca baya küçülüyor çok yer kaplamıyor tek elle açılıp kapanabiliyor, aklımda hep kabin araba vardı ama bu modeli görünce vazgeçtim. Ekonomik ve kaliteli bir model.
Cananyildiz Dcl027 baby plus coupe model e bebekten aldım cok memnunum cok hafif tek elle açılıp kapanabiliyor tek başıma bebegimide alıp çıkabiliyorum ama travelde bu mümkün olmayacaktı kabin boylari tercih edin bence
620033 Cananyildiz Canım bu bebek arabasını bende aldım ama bebeğim içinde düzgün durmuyor sürekli aşağı kayıp duruyor seninki nasıl
2prensessannesi Cananyildiz bende onu dusunuyorum ilk cocukta travel kullandim zordu o kabin almak istiyorum bu sefer. Yeni doğan icin uyumlu mu
Ncz nur_bebek34 olabilir çünkü bizim arabımızında bagajı çok küçük gayet rahat sığar tek olduğunda ki avantajları çok güzel açıp kapatması vs kapandığı zaman bavul gibi sürebileceğin sapı vs var
Ncz Gns5501 görsellerde kullananlardan fikir alabilirsiniz.Ben dediğim gibi aracımız olduğu için ilk zamanlarda puseti tercih edicem 6 ay itibariyle bunu kullanıcam 😊
Heyymomy Dcl027 Ebebekten HAMİLTON R1 modelini aldık otomatik kapanıyor yeni doğandan itibaren kullanılıyor
Tugcetoprak_ Heyymomy güle güle kullanın canım saglikla hayirlisiyla. Benimde bu ikinci bebişim olacak onceki bebegime travel sistem almıştım coook zorlandım. Buna yeni almak istiyorum arastirmalarim sonucu gerçekten hamilton R1 de karar kıldım cook kullanışlı. Yani r1 alacağım inşallah